Conference League

Dică, la finalul eșecului cu West Ham: „În loc să o dăm în tribune, noi luăm gol!”

+44 Foto
West Ham - FCSB 3-1 | Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, susține că echipa sa a făcut din nou „cadouri” adversarilor când jocul nu le era favorabil englezilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2022

West Ham - FCSB 3-1 | Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, susține că echipa lui a făcut din nou „cadouri” adversarului.

„E păcat că am făcut acel cadou în minutul 70, acel penalty, până atunci am făcut un joc foarte bun, am stat bine defensiv. Până la penalty, ei n-au avut nicio ocazie în repriza a doua! După golul de 1-1, au venit peste noi și au mai marcat de două ori, iar noi nu le-am mai pus probleme foarte mari. 

N-am reușit să scoatem o minge din careu, să dăm cu ea în tribune, am luat golul doi foarte repede și ăsta a fost jocul. 70 de minute ne-am ridicat la nivelul lor, e un lucru important. Ei au buget foarte mare, jucători aduși cu zeci de milioane de euro, dar trebuie să nu mai facem astfel de greșeli care bagă adversarul în meci când jocul nu anunță nimic”, a declarat Dică la ProArena.

Fanii au fost senzaționali! Îi felicit că au venit la acest joc în deplasare și ne-au susținut. Din păcate, n-am reușit să câștigăm, dar și ei cred că sunt mulțumiți de ce s-a întâmplat 70 de minute, au cântat tot meciul 
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Trebuie să fim pregătiți pentru aceste meciuri din 3 în 3 zile. Nu e OK să avem doar o victorie în 7 etape, trebuie să începem să câștigăm în campionat
Nicolae Dică, antrenor FCSB

West Ham - FCSB » Suporterii români au explodat după golul lui Cordea

>

Cele mai tari imagini din partida West Ham - FCSB:

Mai multe știri despre West Ham - FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.