Liga 2

Invitați speciali la derby! Cine va da lovitura de start în Dinamo - CSA Steaua

Gazdele duelului de vineri seară, dintre Dinamo - CSA Steaua, de la ora 21:30, pe Arena Națională, au decis că startul partidei să fie unul special.

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 09 septembrie 2022

Gazdele duelului de vineri seară, dintre Dinamo - CSA Steaua, de la ora 21:30, pe Arena Națională, au decis că startul partidei să fie unul special. 

  • Dinamo - CSA Steaua, cel mai important meci al sezonului pentru „câini”, se joacă vineri, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro

Saeid Heidarirad și Ante Kuduz, handbaliștii care au primit recent cetățenia română, vor da lovitura de începere la derbyul Dinamo – CSA Steaua!

Vin „câini” de la toate sporturile

Mai mult, conform unui anunț oficial al grupării sportive din Ștefan cel Mare „cei mai importanți jucători de la echipele Clubului Sportiv Dinamo se vor afla în tribunele Arenei Naționale, la derby-ul dintre FC Dinamo și Steaua, programat de la ora 21:30. Doi dintre ei vor avea parte de un moment special”.

Nu doar campionii de la handbal îi vor susține pe fotbaliștii de la Dinamo, ci și componenți ai echipelor de rugby sau volei.

„Sper să le aduc noroc băieților”

Așa cum a informat GSP.ro zilele trecute, Saeid și Ante, multipli campioni cu echipa de handbal masculin, au devenit cetățeni români cu acte în regulă.

„Este o onoare pentru mine. Sper să le aduc noroc băieților de la fotbal și să câștige și ei, cum am făcut și noi în Supercupă, cu Steaua”, a declarat Saeid Heidarirad.

„Sper să fie tribunele pline, așa cum merită întotdeauna să fie la Dinamo”, a declarat Ante Kuduz.

Handbaliștii de la Dinamo se pregătesc de debutul în EHF Champions League, care va avea loc săptămâna viitoare, pe 15 septembrie, la Sala Polivalentă din București. Jucătorii antrenați de Xavier Pascual, care se va afla și el în tribunele Arenei Naționale, vor întâlni campioana Germaniei, SC Magdeburg.

VIDEO Florin Prunea, după Concordia - Dinamo 0-1: „Nivelul Ligii 2 n-a fost niciodată atât de slab”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.