Conference League

Tavi Popescu, cel mai slab de la FCSB cu West Ham » Cine au fost cei mai buni roș-albaștri

Tavi Popescu, cel mai slab de la FCSB cu West Ham » Cine au fost cei mai buni roș-albaștri

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2022

FCSB a pierdut cu West Ham, scor 1-3, la debutul în grupele Conference League.

Octavian Popescu (19 ani), cel care a intrat în minutul 71 în locul lui Olaru, a primit cea mai mică notă de la FCSB în caseta Gazetei Sporturilor pentru meciul cu West Ham. Mijlocașul a luat nota 4, la fel ca David Miculescu, intrat în locul Compagno în minutul 70.

La doar 4 minute de la intrarea pe teren, „decarul” lui FCSB a comis o gafă care a dus la golul doi al gazdelor. Tavi a trimis greșit spre propria poartă, mingea fiind interceptată de Antonio. Balonul a ajuns la Emerson după o preluare greșită a atacantului englez, iar fundașul stânga nu l-a iertat pe Târnovanu.

Octavian Popescu și Miculescu cei mai slabi, Cordea și Coman cei mai buni

Cei mai buni jucători de la FCSB au fost Cordea și Coman, marcatorul golului roș-albaștrilor și căpitanul echipei. Cei doi au primit nota 7, la fel ca alți 4 jucători de la West Ham: Emerson, Paqueta, Fornals și Antonio.

Bowen, marcatorul golul de 1-1, a primit cea mai mare notă de pe teren, 8.

Nicolae Dică: „Am făcut cadouri”

Nicolae Dică, antrenorul roș-albaștrilor, susține că echipa lui a făcut din nou „cadouri” adversarului.

„E păcat că am făcut acel cadou în minutul 70, acel penalty, până atunci am făcut un joc foarte bun, am stat bine defensiv. Până la penalty, ei n-au avut nicio ocazie în repriza a doua! După golul de 1-1, au venit peste noi și au mai marcat de două ori, iar noi nu le-am mai pus probleme foarte mari.

N-am reușit să scoatem o minge din careu, să dăm cu ea în tribune, am luat golul doi foarte repede și ăsta a fost jocul. 70 de minute ne-am ridicat la nivelul lor, e un lucru important. Ei au buget foarte mare, jucători aduși cu zeci de milioane de euro, dar trebuie să nu mai facem astfel de greșeli care bagă adversarul în meci când jocul nu anunță nimic”, a declarat Dică la ProArena.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.