Conference League

Remarcații lui Panduru după West Ham - FCSB: „Parcă în meciurile astea ies mai mult în evidență”

Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2022

Basarab Panduru, fostul internațional, a remarcat prestația lui Joonas Tamm și Joyskim Dawa, fundașii centrali de la FCSB, în meciul cu West Ham, scor 1-3.

Panduru consideră că meciurile cu adversari puternici îi avantajează pe cei doi stoperi roș-albaștri, deoarece nu sunt nevoiți să iasă cu pase din apărare.

Panduru i-a analizat pe Dawa și Tamm

„Pare că parcă meciurile astea ies mai mult în evidenţă (n.r. - Tamm şi Dawa), nu trebuie să construiască, trebuie să stea lângă adversar, de cele mai mult ori au băgat alunecări, au scos mingea.

Parcă în situaţiile de luptă se descurcă bine. Nu l-am văzut prima dată pe Dawa ajungând de multe ori lângă linia de aut. Am văzut de multe ori, nu ştiu dacă e corect să facă lucrul ăsta, la multe meciuri a făcut asta.

Sunt momente când părăseşte zona din cadrul porţii. Vorbim de adversar de 40 - 60 de milioane de euro, dacă pleci, Tamm s-ar putea să aibă probleme.

Sunt lucruri care mă fac să cred că învaţă uşor, uşor ce trebuie să facă, dar de la etapă la etapă continuă cu aceleaşi greşeli, mă aşteptam să nu le mai facă”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.