Conference League

Îi ia apărarea lui Octavian Popescu, după greșeala cu West Ham: „L-au distrus toți antrenorii” + „Gigi l-a lăudat. Copilul și-a luat viteză, apoi a căzut”

Octavian Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2022

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul președinte de la LPF, îi ia apărarea lui Octavian Popescu (19 ani), după West Ham - FCSB 3-1.

„Decarul” de la FCSB a intrat în locul lui Olaru în meciul cu englezii și a greșit la golul de 2-1, marcat de Emerson. El a pasat înapoi, Antonio a interceptat, a controlat greșit mingea, iar aceasta a ajuns la fundașul stânga care l-a învins pe Târnovanu.

Dragomir îl apără pe Ocatvian Popescu

Dragomir consideră că antrenorii din utlima perioadă de la FCSB, Toni Petre și Nicolae Dică, sunt de vină pentru forma slabă a lui Tavi.

„Steaua nu are un jucător experimentat, care să fi jucat în Champions League. Ei acum îi învață să joace. Acum îl critică pe Tavi. L-au distrus toți antrenorii, l-au plimbat pe toate pozițiile. Nicăieri în lume nu faci experimente d-astea, decât cu jucători care se pretează.

E presiune pe Tavi, pentru că Gigi l-a lăudat. Copilul și-a luat viteză, apoi a căzut. El trebuie să joace pe stânga. Ca Ilie Dumitrescu și Mutu, să și-o facă pe dreaptul. Asta știe să facă, las-l să facă asta. E la fel ca Florinel Coman, dar mai puțin experimentat. Dar ca randament, Tavi e mai bun”, a declarat Dumitru Dragomir, la Pro Arena. 

Nota 4a luat Octavian Popescu în GSP, pentru prestația cu West Ham

Cordea e în primii 3 de la Steaua. I-ar mai trebui o viteză în plus. A dat din dreapta, el fiind stângaci. E peste mulți de la Steaua

- Dumitru Dragomir

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.