Europa League

Lucescu, furios după ce a pierdut cu Fenerbahce: „A fost o coridă. Nu așa se joacă în cupele europene”

Mircea Lucescu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2022

Dinamo Kiev a pierdut cu Fenerbahce, scor 1-2, în prima etapă a grupelor Europa League. Mircea Lucescu (77 de ani), antrenorul urcrainenilor, a fost extrem de supărat la conferința de presă de la finalul meciului.

Tehnicianul român a criticat maniera dură de joc a turcilor. În acest meci, Dinamo Kiev l-a pierdut pe Shaparenko, care a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate. Și portarul Buschan a suferit o accidentare, la genunchi.

Mircea Lucescu, supărat după Fenerbahce - Dinamo Kiev 2-1

„Azi a fost o coridă pe teren. Știți ce este o coridă, nu-i așa? Era mai bine să nu avem această conferință de presă. Avem un jucător în spital (n.r. - Shaparenko). Portarul nostru are o accidentare la genunchi. A trebuit să pun un jucător defensiv pe postul de atacant central. Nu a fost fotbal.

Nu se joacă așa în cupele europene. Au fost prea multe faulturi din partea lui Fenerbahce. A fost un joc foarte agresiv”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Fenerbahce - Dinamo Kiev 2-1

La debutul în grupele Europa League, Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut dramatic în deplasare cu Fenerbahce. După ce i-a eliminat în acest sezon pe turci din preliminariile Ligii Campionilor, Dinamo Kiev nu a mai reușit să facă surpriza.

Deși s-au văzut conduși din minutul 35 după golul lui Henrique, ucrainenii au egalat în minutul 64, prin Tsygankov. Din nefericire pentru Mircea Lucescu, Batshuayi a marcat în prelungirile partidei și i-a adus victoria lui Fenerbahce. În celălalt meci al grupei, Rennes a învins-o pe AEK Larnaca, 2-1, după ce francezii au marcat golul victoriei la ultima fază.

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.