Conference League

MM Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat imediat după West Ham - FCSB + răspuns acid pentru specialiști: „Sunt orbiți de ură”

+22 Foto
Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, spune că oficialii lui West Ham și-au prezentat scuzele pentru penalty-ul dictat în meciul de joi seară, scor 3-1, debutul în grupa B din Conference League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 septembrie 2022

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, spune că oficialii lui West Ham și-au prezentat scuzele pentru penalty-ul dictat în meciul de joi seară, scor 3-1, debutul în grupa B din Conference League. 

Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu, foști arbitri internaționali, au căzut de acord și au susținut că penalty-ul dictat la duelul dintre Târnovanu și Cornet a fost corect acordat. Mihai Stoica îi contrazice. 

Mihai Stoica îi contrazice pe Crăciunescu și Porumboiu

„Am văzut și noi cât de orbiți de ură sunt unii care susțin că a fost penalty. Noi am avut șansa de a urmări partida în Chairman Box. Gazdele își prezentau scuzele. După meci au venit la noi, ne-au zis că a fost un meci bun și că le pare rău de modul în care a fost dictat penalty-ul, că nu a fost. Până atunci, dominam tactic partida. Aveam 3 șuturi pe spațiul porții.

Am văzut unii analiști cu pretenții, au spus că s-a greșit cu schimbarea lui Olaru. Atât ar fi trebuit, ca oamenii ăștia care câștigă bani în studiouri să aștepte și să vadă dacă Olaru, unul dintre protagoniști, s-a accidentat sau nu. 

Olaru a simțit o durere ascuțită sub coapsa scurtă și nu a mai putut continua. Toate schimbările, în afara celor din prelungiri, au fost cauzate de accidentări”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Penalty controversat în West Ham - FCSB 

În minutul 65, Maxwel Cornet a urmărit o minge lungă în careul celor de la FCSB. A sărit și a lovit mingea cu capul, moment în care s-a ciocnit cu Ștefan Târnovanu. Portarul vicecampioanei României a primit cartonaș galben, dar faza este una interpretabilă.

În săritură, Cornet l-a izbit pe portar la nivelul abdomenului, dezechilibrându-l. Pe reluări se poate observa, într-adevăr, și faptul că Târnovanu îl atinge la nivelul capului. De altfel, Cornet nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit cu Fornals. Jarrod Bowen a transformat lovitura de pedeapsă și a restabilit egalitatea.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.