Liga 1

UTA a câștigat în deplasare după aproape un an, dar Poenaru e nemulțumit: „Nu au făcut ce le-am zis”

Ilie Poenaru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 09 September 2022

UTA a câștigat partida din deplasare cu FC Botoșani, scor 2-1, în primul meci al etapei #10 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, a analizat prestația echipei sale.

UTA a reușit în meciul contra moldovenilor primul succes în deplasare în Liga 1 după 11 luni, precedenta victorie datând din 25 octombrie 2021, 3-0 cu Academica Clinceni. Cu toate acestea, Ilie Poenaru nu a fost mulțumit de jocul formației sale. 

Ilie Poenaru: „Ne-am retras prea mult!”

„Un meci disputat pentru că am vrut noi să fie așa. Cred eu că prima repriză a fost dominată de noi, din punct de vedere fizic și al organizării defensive. Am reușit să înscriem două goluri și cred că mai puteam face asta. Din păcate, ceea ce am discutat la pauză nu s-a văzut în repriza a doua. 

Ne-am retras prea mult, nu trebuia să facem asta. Una peste alta, băieții trebuie felicitați. Au muncit, și-au dorit foarte mult victoria astăzi. Nu se mai câștigase de mult timp în deplasare. Trebuie să fim mult mai echilibrați după ce conducem. E important că am spart gheața”, a declarat Poenaru potrivit digisport.ro.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.