Stranieri

Gol cu dedicație pentru Edi » Denis Drăguș visează la revenirea la națională, după o nouă reușită la Standard Liege

Denis Drăguș Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 septembrie 2022

Denis Drăguș (23 de ani), fotbalistul celor de la Standard Liege, a reușit un nou gol pentru echipa sa, în victoria belgienilor, scor 2-1 în deplasare cu St. Truiden.

Drăguș își continuă forma excelentă în Belgia. După ce etapa trecută le-a adus victoria celor de la Standard cu singurul gol al meciului cu Oostende, 1-0, fotbalistul român a marcat din nou. 

Lansat excelent de Amallah, în minutul 26, Drăguș a punctat elegant pe lângă portar, deschizând scorul. Oaspeții au majorat apoi avantajul în finalul primei reprize, după un autogol al lui Leistner. Scorul final a fost stabilit de Bruls, care a redus din diferență în urma unui penalty.

Denis Drăguș are trei goluri în Belgia

Cu reușita superbă din meciul cu Oestende, Drăguș a ajuns la trei goluri în 8 meciuri în acest sezon în campionatul Belgiei. El a jucat în toate etapele, fiind titular în 7 dintre acestea. Doar în prima etapă, cu Gent, a intrat pe final.

În sezonul trecut, Drăguș a fost om de bază la Standard. A jucat în 28 de etape de campionat, a marcat de 6 ori și a oferit două assist-uri.

Aflat pe lista preliminară a lui Edi Iordănescu pentru meciurile cu Finlanda și Bosnia, din septembrie, Drăguș se află într-o formă excelentă și poate fi convocat de selecționer. S-ar întoarce după 4 ani la echipa națională.

2 selecțiiare Drăguș pentru naționala României. Acesta jucat în 2018 în meciurile România - Serbia 0-0 și Serbia - România 2-2 din Liga Națiunilor. Atunci selecționer era Cosmin Contra

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.