Altele

Legendarul Tom Brady, divorţ de 650 de milioane de euro! » De ce vrea superbul model Gisele Bundchen să se despartă de vedeta din NFL

+18 Foto
Gisele vrea să divorțeze de Tom Brady Foto: instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 September 2022

Tom Brady (45 de ani), legendarul quarterback din fotbalul american, și modelul Gisele Bundchen (42 de ani), ar fi pe punctul de a divorța.

Căsătoriți în 2009, Tom Brady și Gisele sunt în pragul divorțului, motivul fiind cauzat de cariera sportivă a americanului. 

Concret, Gisele este decisă să pună capăt relației după ce Brady nu s-a mai retras din activitate, așa cum acesta declara la începutul anului. 

Aceasta este nemulțumită de acest lucru, considerând că Brady nu-și petrece destul timp alături de ea și de cei doi copii pe care îi au împreună, anunță Marca.

Tom Brady și Gisele Bundchen, divorț de 650 de milioane de euro

Brady, jucător cu 7 titluri câștigate în NFL și 5 premii de cel mai bun jucător din SuperBowl, are o avere estimată la 200 de milioane de euro, în timp ce Gisele este unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, având în conturi 450 de milioane de euro. 

Astfel, în cazul unui divorț între cei doi, aceștia ar trebui să se bată pentru 650 de milioane de dolari la tribunal, mai precizează spaniolii. 

Vezi și alte galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.