Stranieri

Vești proaste pentru Edi Iordănescu » Valentin Mihăilă s-a accidentat și va rata meciurile României din Liga Națiunilor

Edi Iordănescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 September 2022

Valentin Mihăilă (23 de ani), extrema celor de la Parma, s-a accidentat în meciul de azi al echipei sale împotriva celor de la Ternana. 

Lovitură teribilă pentru Mihăilă. Cel mai în formă jucător al Parmei în acest sezon, s-a accidentat în minutul 12 al meciului de pe teren propriu cu Ternana. Internaționalul român a acuzat probleme musculare după ce a executat o lovitură liberă și a fost înlocuit de Ansaldi. 

Extrema stânga ar fi suferit o ruptură musculară, potrivit Fanatik și devine astfel indisponibil pentru România la meciurile cruciale din Liga Națiunilor cu Finlanda și Bosnia de la sfârșitul lunii. Mihăilă era pe lista preliminară a stranierilor convocați de Edi iordănescu pentru partidele din septembrie.

Valentin Mihăilă, accidentat în Parma - Ternana

Vestea este cu atât mai rea, cu cât Mihăilă era într-o formă excelentă în startul acestui sezon. Acesta avea două reușite și 3 pase decisive, fiind cel mai bun pasator din Serie B.

Prestațiile sale i-au făcut pe italieni să-l laude: „Un start extraordinar pentru Valentin Mihăilă. Jucătorul român al Parmei are un start fulminant de sezon, fiind în lumina reflectoarelor însă de la începutul campionatului. Cu două goluri și 3 pase decisive, fotbalistul născut în 2000 îi face pe toți să creadă în calitățile sale.”

Valentin Mihăilă Foto: Imago

După ce în precedentele două sezoane nu și-a arătat decât parțial valoarea, Mihăilă trage echipa după el în această stagiune. Este cel mai bun marcator al echipei și pe primul loc la pase decisive în campionat”, au scris cei de la Parma Live.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.