Stiri extrasport

Eder Militao o dă în judecată pe fosta iubită! Care ar fi motivul

+28 Foto
Karoline Lima

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 September 2022

Eder Militao (24 de ani), fundașul lui Real Madrid, s-a despărțit de Karoline Lima (26 de ani), fosta sa parteneră, cu doar câteva zile înainte ca modelul brazilian să nască o fetiță. 

Inițial se credea că cei doi au rămas în relații bune și că fundașul central al campioanei Spaniei a fost alături de fosta sa parteneră în momentul în care aceasta a născut.

Totul s-ar fi schimbat însă între timp între Militao și fosta iubită

Internaționalul brazilian s-ar fi hotărât să o dea în judecată pe Karoline Lima. Motivul ar fi acela că starul celor de la Real Madrid ar fi hărțuit în mod constant pe rețelele de socializar de către fosta iubită, notează cotidianul spaniol Mundo Deportivo. 

Militao susține faptul că fotomodelul brazilian i-ar pune pe următorii acesteia să îl atace deseori. De asemenea, fundașul central brazilian al campioanei Europei consideră că fosta sa prietenă se folosește de rețelele sociale pentru a-l defăima. 

„A fost supus unor atacuri constante pe rețelele sociale. Hărțuirea are loc constant și este provocată de Karoline, care-și folosește conturile de pe rețelele sociale pentru a-i afecta imaginea clientului meu”, a declarat avocatul lui Eder Militao.

+40 Foto
foto: Instagram @ karolinel

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.