Liga 1

Scene de neînțeles la Hermannstadt - Petrolul! A sărit la arbitru după ce echipa sa a dat gol » Colegii s-au chinuit să-l țină în frâu

+8 Foto
FOTO: Captură @ Prima Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 September 2022

Hermannstadt a învins-o pe Petrolul, scor 2-1, și rămâne neînvinsă în Liga 1. În ciuda victoriei, Dănuț Perjă (47 de ani), directorul sportiv al sibienilor, s-a certat serios cu arbitrul George Găman (37 de ani). 

FC Hermannstadt continuă parcursul impresionant din SuperLigă. Astăzi a obținut toate cele 3 puncte în fața Petrolului datorită unei reușite semnate de căpitanul Ionuț Stoica în al patrulea minut al prelungirilor.

Dănuț Perjă, conflict cu „centralul” George Găman

Imediat după gol, Dănuț Perjă, directorul sportiv al lui FC Hermannstadt, a avut un dialog aprins cu „centralul” George Găman. A văzut în prima fază cartonașul galben, dar a continuat să vocifereze.

După al doilea avertisment, fostul rapidist s-a îndreptat amenințător în direcția arbitrului. Marius Măldărășanu și ceilalți oficiali sibieni l-au ținut cu greu. În cele din urmă s-a îndreptat spre vestiare, strigând în continuare în direcția lui Găman. 

VIDEO CU FAZA Takayuki Seto a marcat cel mai spectaculos autogol din ultimii ani în fotbalul românesc

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.