Liga 1

Răducioiu și Gică Popescu, șocați în direct de Săpunaru: „Doamne! E căpitan?! Mi-e milă de el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 septembrie 2022

FCU Craiova a câștigat meciul contra Rapidului, scor 1-0. Cristian Săpunaru, căpitanul giuleștenilor, i-a șocat pe Florin Răducioiu și Gică Popescu, foștii internaționali români, cu gesturile huliganice de la finalul partidei.

>

Răducioiu și Gică Popescu, nemiloși cu Cristian Săpunaru: „O rușine!”

„Nu am cuvinte! Încercam să îmi aduc aminte dacă am mai văzut așa ceva. Comportament suburban, de stradă. Reprezinți un club istoric ca Rapid, nu te poți comporta în halul ăsta. E inadmisibil pentru un căpitan. 

Oricât ai fi de provocat, nu ai voie să fii așa de agresiv. Mi-e milă de el, pur și simplu. Nu știu ce caracterizare să mai găsesc. E o rușine!”, a spus Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de GSP și Prima Sport.

Și Gică Popescu a taxat comportamentul lui Săpunaru: „E căpitan de echipă, reprezintă vestiarul. Trebuie să aibă atitudine. Trebuie să dea tonul la calm, nu poți să faci asta. La fiecare scandal care e la Rapid, el sare la bătaie. E un exemplu tot pe dos. Alte așteptări sunt de la el, ar trebui să fie un lider! El aduce dezechilibrul”. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.