Liga 2

Răducioiu, revoltat de bătăile de la Dinamo - Steaua: „O rușine! Nu mai putem asista la scenele astea de gherilă”

+21 Foto
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, și Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, au taxat declarațiile scandaloase oferite de Daniel Oprița la finalul meciului Dinamo - CSA Steaua, scor 1-2.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 September 2022

Florin Răducioiu e revoltat de scenele reprobabile petrecute la derby-ul Dinamo - CSA Steaua 1-2, când ultrașii celor două rivale n-au ratat nicio ocazie să se încaiere, și cere măsuri din partea statului.

  • Scandalul a început cu mai bine de 40 de minute înaintea partidei. A continuat la pauză, cu scene de-a dreptul șocante. 
  • Ce s-a întâmplat la pauză? Jandarmii au bătut în retragere, în timp ce ultrașii Stelei aruncau în direcția lor cu scaune, garduri și extinctoare. Scenele par desprinse de pe un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion de fotbal.
  • De asemenea, reporterul GSP prezent la Arena Națională a fost martorul unor scene de-o violență extremă. Ultrașii celor două grupări au ajuns față în față într-un sector de la Tribuna I la un moment dat și și-au împărțit lovituri.

Florin Răducioiu, despre scandalul de la Dinamo - CSA Steaua: „E o rușine!”

E o rușine ce se întâmplă pe stadioanele României, organele de stat trebuie să se gândească foarte bine și să interzică acestor delincvenți să mai calce 3-4 ani pe stadioane.

În Italia, dacă faci așa ceva, imediat ești sancționat. Arunci cu un telefon într-un jucător, o petardă în teren, te cheamă a doua zi la procuratură, te judecă, îți dă o amendă și nu mai calci pe San Siro doi ani. La revedere! Nu mai putem asista la scenele astea de gherilă!”, a declarat Răducioiu, invitat în emisiunea Fotbal Show realizată în coproducție Gazeta Sporturilor - Prima Sport.

Florin Răducioiu, după declarațiile lui Oprița: „Dacă tăceai, filosof rămâneai”

De asemenea, Răducioiu a comentat și declarațiile făcute de Daniel Oprița la finalul meciului de vineri seară.

N-ai cum să spui așa ceva. Dacă tăceai, filosof rămâneai. E inadmisibil ca un antrenor să declare asemenea lucruri, să facă asemenea glume deplasate. Sunt foarte dezamăgit de aceste declarații. Trebuie să-și ceară scuze”, a spus Răducioiu.

„Când am venit aici suporterii asta m-au rugat, să promovăm mai repede, că le e dor de o bătaie. În Liga 4 nu aveau cu cine să se bată”, a fost declarația scandaloasă oferită de Oprița după luptele din interiorul Arenei Naționale.

VIDEO. Bătaie generală între jandarmi și ultrași la pauza meciului Dinamo - CSA Steaua

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.