Campionate

Neymar a intrat în istoria lui PSG, după startul fulminant de campionat

Neymar/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 11 septembrie 2022

Neymar a marcat singurul gol din victoria lui PSG cu Brest, scor 1-0, într-un meci din etapa #7 din Ligue 1.

După reușita cu numărul 8 din acest sezon de Ligue 1, Neymar a intrat în istoria lui PSG. A ajuns la 110 goluri și a devenit al patrulea marcator din istoria clubului, devansând-ul pe Pauleta.

Neymar este depășit de Zlatan Ibrahimovic (156 de goluri), Kylian Mbappe (180 de goluri) și Edinson Cavani (200 de goluri).

Neymar, decisiv în PSG - Brest 1-0

Neymar putea deschide scorul cu Brest încă din minutul 11, dar șutul său a ocolit de puțin poarta adversă. Parizienii puteau obține un avantaj important în minutul 16, când arbitrul l-a eliminat pe Melou. VAR-ul a intervenit și l-a ajutat pe „centralul” Jeremie Pignard să ăși schimbe decizia și să anuleze cartonașul roșu.

PSG a continuat să atace și în cele din urmă a deschis scorul prin Neymar, în minutul 30. Brazilianul a primi o pasă peste apărarea lui Brest, de la Messi, a preluat cu dreptul și a șutat cu stângul la colțul lung.

Brest a avut  șansa să egaleze în repriza secundă, dar Slimani a ratat un penalty în minutul 70. Donnarumma a ghicit colțul și a respins în lateral. După victoria cu Brest, PSG a ajuns la 19 puncte și a urcat pe primul loc. Marseille are același număr de puncte, dar un golaveraj mai slab.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.