Liga 1

Imagini noi cu scandalul de la vestiare: Săpunaru, lovit de un bărbat cu hanoracul lui FCU! Moldovan l-a luat în primire: „De ce dai, mânca-ți-aș?!”

+13 Foto
Momentul în care Cristi Săpunaru este lovit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 September 2022

Imagini cu conflictul din zona vestiarelor după meciul dintre FCU Craiova și Rapid, 1-0, arată că liderul giuleștenilor, Cristian Săpunaru (38 de ani), a fost lovit cu piciorul de un bărbat din anturajul gazdelor.

Conflictul fizic dintre Cristian Săpunaru și un individ cu bluză verde, despre care Adrian Mititelu a spus că este „amicul” său, a fost capul de afiș al scandalului de la finalul partidei disputate la Tg. Jiu. Bărbatul cu bluză verde este un anume „Petrică”, unul dintre cei mai vechi bodyguarzi ai lui Adrian Mititelu.

Însă o filmare apărută ulterior arată că a fost implicat și un al treilea bărbat. În timp ce Săpunaru și bărbatul cu bluză verde erau ținuți cu dificultate de ceilalți oameni prezenți în zona vestiarelor, un bărbat ce purta un hanorac alb cu dungi negre, combinație specifică echipamentului oficial al celor de la FCU, s-a întins către fotbalistul Rapidului, pe care l-a lovit cu piciorul stâng în zona șoldului.

VIDEO: Cristian Săpunaru, lovit după FCU Craiova - Rapid

>

Săpunaru nu a simțit, fiind oricum angrenat în conflictul cu celălalt bărbat, dar Horațiu Moldovan, portarul Rapidului, a fost pe fază și l-a luat în primire pe respectivul bărbat. Agresorul este un suporter cunoscut al celor de la FCU Craiova, pe care îl cheamă „Doru” și este patronul unei cafenele din oraș.

El este suporterul care l-a lovit pe Săpunaru. Imaginea e chiar de la meciul de aseară

„Bă, bă! Ce faci, mă? De ce dai cu piciorul? Păi ce faci mă, mânca-ți-aș p*** ta?!”, a strigat Moldovan, vizibil nervos, înainte de a fi împins în vestiar astfel încât situația să nu degenereze. 

În filmare se poate observa cum portarul recurge la alte insulte fix înainte de a intra în vestiar: „P***-m-aș pe tine, băga-mi-aș p****”

Din informațiile obținute de GSP.ro, agresorul este unul dintre suporterii FCU, semn că în zona vestiarelor au intrat persoane neautorizate. 

În declarațiile ulterioare scandalului, Săpunaru spusese despre celălalt bărbat că „a dat în mine fără să-i fac nimic” și că „am fost provocați tot meciul”.

Mai multe despre scandalul de la FCU Craiova - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.