Liga 1

Cum a comentat Hagi scandalul cu Săpunaru + Fotbalistul remarcat astăzi: „E «Profesor»!”

Farul - FC Argeș 3-0 | Gică Hagi, managerul dobrogenilor, l-a lăudat la finalul partidei pe Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș central) și a vorbit despre scandalul izbucnit la finalul partidei FCU Craiova - Rapid 1-0, cu Cristi Săpunaru în prim-plan.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 September 2022

Farul - FC Argeș 3-0 | Gică Hagi, managerul dobrogenilor, l-a lăudat la finalul partidei pe Tudor Băluță (23 de ani, mijlocaș central) și a vorbit succint despre scandalul izbucnit la finalul partidei FCU Craiova - Rapid 1-0, cu Cristi Săpunaru în prim-plan.

Am jucat bine, am pregătit bine meciul, am început extraordinar, am marcat, apoi am avut 20 de minute în care ne-am pierdut. La pauză am reglat lucrurile și am terminat așa cum trebuia. N-am primit gol, am marcat 3, e foarte bine, dar există potențial și pentru mai mult. 

Avem jucători care erau în trecut foarte buni, încercăm să-i aducem la nivelul la care erau înainte. Am fost supărat în prima repriză pe cei din spate, construcția era foarte lentă”, a declarat Hagi la Prima Sport.

Gică Hagi, antrenor Farul: „Băluță era «Profesorul»”

Hagi l-a remarcat pe Tudor Băluță, autorul golului doi azi, și a amintit despre porecla pe care el înșuși i-a pus-o în 2019: „Băluță a jucat bine, mai are până să ajungă la nivelul din trecut. Mă bucur pentru el că poate să joace, că e bine. Important e să fii pe teren, să simți ritmul meciului. El era «Profesorul», așa mi-aduc aminte. A avut doi ani foarte grei, acum își revine”.

Trebuie să ne luptăm să intrăm în play-off, e o luptă strânsă, grea, trebuie să tratezi fiecare meci ca și cum ai juca cu Steaua, CFR, Craiova. N-are rost să ne lăudăm momentan, suntem o echipă bună, cu talent, dar mai avem de muncă. Provocarea noastră e să aducem echipa la un nivel fizic bun
Gică Hagi, antrenor Farul

Gică Hagi, despre scandalul cu Săpunaru: „La stadion trebuie să fim safe”

Întrebat despre scandalul de la finalul partidei FCU Craiova - Rapid 1-0, care l-a avut în prim-plan pe Cristi Săpunaru (detalii, AICI), Hagi a avut o scurtă remarcă: „La stadion, când vii, trebuie să fii safe, jucătorii trebuie să se simtă în siguranța. Nu pot să comentez eu lucrurile astea... Patima e una, dar jucătorii și echipele trebuie să se simtă safe, vin să joace fotbal. Apoi, nu-s problemele mele, nu le judec eu”.

Clasamentul LIVE din SuperLiga

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.