Liga 1

Mihai Stoica, dat pe spate de un fotbalist al Farului: „De excepție! Este de neoprit”

Farul a învins-o pe FC Argeș, scor 3-0, și urcă pe primul loc în SuperLigă. Mihai Stoica a evidențiat prestația lui Denis Alibec (31 de ani), deși vârful constănțenilor nu a marcat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 September 2022

Farul a învins-o pe FC Argeș, scor 3-0, și urcă pe primul loc în SuperLigă. Mihai Stoica a evidențiat prestația lui Denis Alibec (31 de ani), deși vârful constănțenilor nu a marcat astăzi.

Denis Alibec a avut o bară în prima repriză, apoi a trecut la creație. A oferit mai multe pase filtrante către colegi și l-a impresionat pe Mihai Stoica. 

Mihai Stoica îl laudă pe Denis Alibec

„Trei victorii fără dubii a obținut Farul. Chiar conduși, la Cluj au câștigat într-o manieră entuziasmantă, pe noi ne-au bătut fără drept de apel, iar astăzi... La Craiova nu îmi explic cum pierdut. Mă întreb unde erau și cu punctele alea. 

Alibec a făcut un meci de excepție, e un număr 10. S-a demarcat pe toată lungimea terenului, a avut niște pase geniale pentru colegi. Este genul de jucător care nu poate juca la Kayserispor sau la o echipă oarecare din Turcia, la Atromitos, o echipă oarecare din Grecia. Logic, nu poate juca nici la CFR cu Petrescu. El vrea altceva de la atacanți. 

Alibec are nevoie de o zonă de confort. Când e într-o zonă de confort, e de neoprit! Mie mi-a plăcut foarte mult azi, cel mai bun meci al lui! Ideea e că am văzut că Alibec eu jucător care are nevoie de un atacant în fața lui. Sistemul lui Hagi este ceva special”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

VIDEO Gheorghe Hagi: „Avem o formație talentată și n-avem nimic de invidiat la celelalte echipe”

>

Citește și alte știri din SuperLigă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.