Liga 1

Mihai Stoica, război deschis cu Dan Șucu: „Mă șochează! Să îi explic ce am construit eu, nu canapele”

Mihai Stoica a reacționat după ce Dan Șucu a declarat astăzi că managerul celor de la FCSB „nu a construit nimic în viața lui”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 septembrie 2022

Mihai Stoica a reacționat după ce Dan Șucu a declarat astăzi că managerul celor de la FCSB „nu a construit nimic în viața lui”

Scandalul de la finalul meciului FCU Craiova - Rapid continuă să aibă ecouri. Un schimb aprig de replici s-a iscat între Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, și Dan Șucu, finanțatorul principal al celor de al FCSB. 

Mihai Stoica, replică pentru Dan Șucu: „Mă șochează!”

„Ce mă șochează este cum a apărut Dan Șucu. Trăiește foarte vișiniu în ultima vreme, are șapcă vișinie, fular vișiniu când vorbește. Dar când spune câte ceva, e pe lângă subiect rău. 

Zice de mine că nu am construit nimic. Așa e, nu am construit nicio canapea în viața mea (n.r. aluzie la afacerea cu mobilier, care l-a consacrat pe Șucu). Să îi explic cam ce am construit eu în 2005: echipa aia cu Ghionea, Nicoliță, Boștină.

Am făcut o echipă care a câștigat derby-ul fără revanșă în 2006. Niciodată două echipe din România nu se vor mai întâlni într-o fază atât de avansată a unei competiții europene.

Să vorbești tu când în Giulești se întâmplă toate nenorocirile?! Întrebați-l pe Ioan Andone, când a primit o pungă cu lichid uman în cap! Întrebați-l pe Reghe, când a primit o pungă cu suc în cap! Au făcut prăpăd cu Craiova pe Arena Națională mereu. Acum, deodată, când sunt înjurați trebuie să înjure și ei...”, a fost ieșirea vehementă a lui Mihai Stoica, în direct la „Sport Report”, de la Orange Sport. 

Cronologia conflictului dintre Mihai Stoica și Dan Șucu

VIDEO Momente incredibile la finalul meciului FCU Craiova - Rapid! Săpunaru, scandal cu jandarmii și bătaie pe tunel

>

Citește și alte știri după conflictul de la FCU Craiova - Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.