Liga 1

Rădoi, adus cu picioarele pe pământ de Răducioiu și Panduru: „E ceva greșit!” / „Adică? Ce ai jucat azi să mai joci și data viitoare?”

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Mirel Rădoi s-a plâns de arbitraj și de tactiva defensivă a lui Dan Petrescu. Declarațiile au fost taxate de Florin Răducioiu și Basarab Panduru.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 September 2022

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Mirel Rădoi s-a plâns de maniera de arbitraj și de tactiva defensivă a lui Dan Petrescu, dar a fost taxat de Florin Răducioiu și Basarab Panduru. 

Andrei Chivulete a condus fără greșeli majore partida din Gruia. Cu toate astea, Mirel Rădoi l-a criticat la final, lucru dezaprobat de Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu, mesaj pentru Rădoi: „E ceva greșit în sistem!”

„Pe Ancelotti nu l-am auzit niciodată dând vina pe arbitru, chiar nu. Mie nu îmi plac acești antrenori. Nu are rost să faci asta, echipa ta în această seară aproape nu a avut nicio ocazie de gol. 

A fost lentă, previzibilă. Va fi greu să își îndeplinească obiectivul. E ceva greșit în sistem, ceva nu este în regulă. Nu-mi permit să îi dau sfaturi, dar nu funcționează tactica cu 3 fundași centrali”, a spus Florin Răducioiu la „Fotbal Show”, emisiunea produsă în parteneriat de Gazeta Sporturilor și Prima Sport.

În direct la Orange Sport, Panduru a taxat cealaltă declarație a lui Rădoi, cea în care face referire la tactica lui Dan Petrescu: „Adică ce ai jucat astăzi ca să vrei să joci și în continuare? Mai aproape de realitate ar fi fost să spună că nu mai vrea să joace așa niciodată. Nu e ok deloc”.

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.