Liga 1

Ziua și tontogolul în SuperLiga! » Găman l-a copiat pe Bănel Nicoliță și și-a făcut KO echipa în Gruia

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova | În minutul 27, Valerică Găman (33 de ani), stoperul oltenilor, și-a introdus mingea în proprie poartă după o fază antologică! VIDEO cu autogolul, mai jos.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 septembrie 2022

CFR Cluj - CS Universitatea Craiova | În minutul 27, la 1-0 pentru CFR, Valerică Găman (33 de ani), stoperul oltenilor, și-a introdus mingea în proprie poartă după o fază antologică! VIDEO cu autogolul, mai jos.

Aflat în afara careului, lateral stânga, cu Yeboah în spate, dar fără să fie presat de atacantul campioanei, Găman nu s-a uitat în niciun moment la portar, dar a pasat „acasă”!

David Lazar părăsise buturile pentru a ieși la pasă, dar Găman a trimis mingea pe spațiul porții și l-a prins astfel pe contre-pied. Goalkeeperul lui Rădoi a respins balonul din alunecare abia când depășise cu întreaga suprafață linia porții.

VIDEO. Găman, tontogol în SuperLiga în meciul CFR Cluj - CSU Craiova

>

La pauză, Găman a fost înlocuit de Mirel Rădoi cu Andrei Ivan.

Gafa lui Găman a adus aminte de autogolul lui Bănel Nicoliță din 2006, când extrema FCSB-ului și-a trimis mingea în proprie poartă după o fază similară și a decis astfel partida din Liga Campionilor cu Real Madrid (0-1), disputată pe Bernabeu.

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 17, de această dată cu un eurogol: Muhar l-a învins pe Lazar cu o „rachetă” trimisă de la 25 de metri!

Tot etapa asta, SuperLiga a mai avut parte de un autogol rarisim, „reușit” de Takayuki Seto în Hermannstadt - Petrolul 2-1:

>

Clasamentul LIVE din SuperLiga

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.