Liga 1

Oficialii de la CFR, acuzați că au dat muzica mai tare ca să nu se mai audă fanii care cereau demisia lui Petrescu! „E ca și cum arunci mizeria sub preș. E dezgustător!”

Peluza celor de la CFR Cluj Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 septembrie 2022

CFR Cluj a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0. Alexandru Bourceanu, fost jucător la FCSB și naționala României, a comentat scandările fanilor ardeleni, care i-au cerut demisia antrenorului Dan Petrescu înainte de meci.

Ca urmare a debutului dezamăgitor din grupele Conference League, 1-1 cu KF Ballkani, rezultat obținut abia în minutul 90 contra modestei formații kosovare, fanii campioanei și-au pierdut răbdarea și i-au scandat „Demisia” lui Petrescu.

Potrivit sport.ro, imediat cum fanii au început să scandeze împotriva tehnicianului, oficialii grupării din Gruia au dat muzica mai tare în boxele arenei pentru ca suporterii să nu se mai audă. Bourceanu a criticat dur această decizie. 

Alex Bourceanu: „E ca și cum ai puțină mizerie și nu alegi să o ridici și o arunci sub preș”

„Voi prelua perspectiva suporterului. Suporterul vine la stadion să exprime frustrările pe care le are, supărările, ceea ce de are de spus. Dacă s-a întâmplat asta și au dat muzica atât de tare încât să-i acopere pe suporteri, o văd cea mai mare problemă. 

E ca și cum ai puțină mizerie și nu alegi să o ridici și o arunci sub preș. Dacă s-a întâmplat, e dezgustător”, a spus Bouceanu potrivit sursei citate. 

Dan Petrescu: „Nu cred că mi-au cerut mie demisia”

La finalul partidei, întrebat despre acest lucru, Petrescu a afirmat că nu i-a auzit pe suporteri și consideră că nu ar avea nici motiv să o facă.

„Eu am auzit numai CFR Cluj, CFR Cluj. Iar dacă cineva a strigat demisia nu cred că mi-au cerut-o mie pentru că nu avea de ce. Eu chiar nu cred că au strigat către mine

Dacă vrea cineva să strige, să o facă. N-am mai salutat galeria pentru că m-am grăbit, eram plouat”, a declarat Petrescu potrivit digisport.ro.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.