Liga 1

Golul cu West Ham îi poate aduce transferul » Ofertă pentru Andrei Cordea, confirmată în direct de Gigi Becali

Andrei Cordea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 September 2022

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit că pe adresa clubului a venit o ofertă pentru Andrei Cordea (23), după meciul cu West Ham din Conference League.

Andrei Cordea, marcatorul roș-albaștrilor la Londra, este unul dintre cei mai în formă jucători ai celor de la FCSB. Prestațiile sale bune din campionat și Europa au făcut mai multe echipe să fie interesate de extrema dreaptă. Becali a recunoscut că a primit deja o ofertă de 3 milioane de euro pentru Cordea, pe care însă a refuzat-o.

Andrei Cordea, ofertat din zona arabă

„Mulțumirea mea după meciul cu West Ham a fost că Andrei Cordea a dat gol. Erau acolo 2 oameni, le-am dat bilete la lojă. care au oferit 3 milioane de euro, noi am cerut 10. 

E un lucru bun că a dat gol, s-a descurcat bine. Să vedem acum. Din Arabia erau”, a declarat Becali la emisiunea „Ora exactă” în sport pe Pro Arena.

Andrei Cordea, start de sezon excelent pentru FCSB

După un prim sezon mai slab în tricoul celor de la FCSB, Cordea a început „ca din tun” în acest campionat. Extrema dreapta, devenit titular incontestabil în flancul drept al atacului roș-albaștrilor are 5 goluri și două pase decisive în 13 meciuri jucate în toate competițiile. 

Andrei Cordea a venit la FCSB în vara lui 2021 de la Academica Clinceni, pentru suma de 50.000 de euro.

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.