Conference League

Tensiune la Anderlecht înainte de meciul cu FCSB » Fanii furioși i-au cerut demisia antrenorului și i-au așteptat pe jucători la cantonament!

Felice Mazzu, antrenor Anderlecht, Foto: rsca.be

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 12 septembrie 2022

A patra înfrângere suferită în acest campionat de viitoarea adversară a lui FCSB. Anderlecht e pe locul 9 după 1-2 cu Westerlo.

  • FCSB și Anderlecht se înfruntă joi, de la 22:00, în a două etapă a grupelor din Conference League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Pro TV.

Situația e critică la Anderlecht înaintea meciului cu FCSB, de joi. Încă o înfrângere în campionat, a patra, pe terenul nou promovatei Westerlo (1-2), echipa alb-violet are mai multe eșecuri decât victorii (3) în actualul sezon și a căzut iar în clasamentul Pro League. E pe 9, fix la jumătate în Belgia, cu 10 puncte din 24 posibile!

Fanii și-au pierdut răbdarea: „Salvatorul e ca o piatră prinsă de picioare”

Fanii și-au pierdut răbdarea. Mai ales cu Felice Mazzu, antrenorul venit în iunie, după doi ani la Union Saint-Gilloise. L-au atacat dur pe rețelele de socializare, cerându-i demisia. „Vrem să vedem fotbal!”, „Cât de dramatic e nivelul jocului!”, „Mazzu Out! Îi mulțumim președintelui că l-a adus la noi. Salvatorul e ca o piatră prinsă de picioare”. 

Nici jucătorii n-au scăpat. Numiți „Clovnii lui Mazzu”, bruxellezii au fost așteptați duminică seară, la centrul sportiv Neerpede. Suporterii erau furioși și, potrivit cotidianului Het Laatste Nieuws, doar intervenția căpitanului i-a liniștit. Wesley Hoedt, fost coleg la Lazio cu Ștefan Radu, le-a promis că își vor reveni.

Lior Refaelov: „Prea puțină calitate. E inacceptabil”

Și în vestiar e tensiune. Veteranul israelian Lior Refaelov, 36 de ani, a declarat la postul TV Eleven Sports: „Prea puțină calitate în jocul nostru”. I-a luat apărarea tehnicianului: „Nu e vorba despre tactică sau despre pregătirea meciului. Noi trebuie să ne asumăm responsabilitatea. Fiecare. E inacceptabil să avem zece puncte în opt etape”. 

După înfrângere, Wouter Vandenhaute, președintele clubului din ianuarie 2021, a coborât în cabină pentru a discuta cu Mazzu și cu jucătorii. 

„Nu există încă îndoială asupra antrenorului”, au aflat jurnaliștii flamanzi. Dar răbdarea lui Vandenhaute e aproape de limită. „Criza e completă”, a titrat HLN.

+22 Foto
Foto: Peter De Voecht, rsca.be

VIDEO. Rezumatul meciului Westerlo - RSC Anderlecht (2-1)

Mazzu riscă demiterea de la Anderlecht

Anderlecht încearcă să iasă din criză la București. Are cinci victorii în cinci partide în actuala ediție de Conference League și o vrea pe a 6-a, joi. 

În cazul unei înfrângere pe Arena Națională, Felice Mazzu riscă să fie demis.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.