Liga 1

FCSB a mai pus ochii pe un titular din echipa lui Hagi: „Poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională”

Constantin Grameni (dreapta), pe lista celor de la FCSB Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 septembrie 2022

După ce FCSB i-a adus vara aceasta, printre alții, pe Radu Boboc și pe Eduard Radaslavescu, roș-albaștrii au pus ochii pe încă un fotbalist de la Farul. Este vorba de mijlocașul Constantin Grameni (19 ani).

La finalul meciului cu FC Argeș, pe care Farul l-a câștigat cu 3-0, Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a ținut să-l laude pe Grameni, despre care a dezvăluit că se interesează de mai mult timp. 

Mihai Stoica: „Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională”

„Îl cunosc foarte bine pe Grameni dinainte de a debuta la Liga 1. Era la generaţia celor născuţi 2002, echipa naţională, jucau 4-2-3-1, iar el juca închizător cu Perianu. Era un jucător foarte interesant. Mă aşteptam ca el să aibă mult mai multe meciuri, adică el e de o vârstă cu Pitu, Pitu a jucat foarte mult. Are 70 şi ceva de meciuri. 

A început să joace mult mai târziu Grameni. Părea un jucător matur la 16-17 ani, chiar mă bucur, e un copil foarte bun. Un jucător care poate fi în scurt timp o soluţie pentru naţională. E adevărat că nu e foarte iute, dar compenseză cu foarte multă minte şi are un stâng chiar bun”, a declarat Mihai Stoica potrivit orangesport.ro.

3 goluriîn 7 apariții are Grameni în acest sezon în tricoul Farului

Nicolae Dică a prefațat duelul cu FC Voluntari: „Echipa a fost în play-off, partida va fi grea”

>

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.