Liga 1

Gigi Becali, deranjat de interesul provocat de decesul Reginei Elisabeta a II-a: „Mor mii de oameni în Ucraina, ăia nu mai contează? ”

Gigi Becali, deranjat de interesul provocat de decesul Reginei Elisabeta a II-a Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 septembrie 2022

Regina Elisabeta a II-a a murit joi seara, la vârsta de 96 de ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a comentat decesul acesteia. 

„Ce să trăiesc eu, ce mă interesează pe mine? Mor oameni mii și mii, în Ucraina, ăia nu mai contează? Pe mine nu mă interesează. Era o femeie bună, a avut 96 de ani și se mântuiește prin legea firii. Plângi un om care se mântuiește? Nu mă interesează, nu am eu treabă, nu e sângele meu. 

Eu nu plâng la înmormântări. Mă rog pentru mântuire. Am și eu momente când mă rog pentru lume și îmi e milă pentru ei. Ce să stau eu să plâng la oameni străini? Nu mă interesează. Eu așa sunt, nu mă interesează morminte străine”, a declarat Becali la Pro Arena.

Regina Elisabeta a II-a, apropiată de lumea sportului

Elisabeta a II-a nu a fost străină de lumea sportului. Robert Jobson, redactorul uneia dintre cărțile autobiografice ale Majestății Sale, dezvăluia că Regina obișnuia să joace fotbal în vacanțele pe care le petrecea la Norfolk, postul său fiind cel de portar.

Cel mai emoționant moment s-a petrecut în 1966, când i-a înmânat trofeul Cupei Mondiale lui Bobby Moore, căpitanul primei reprezentative a Angliei. Primul trofeu pe care l-a înmânat în timpul domniei a fost Cupa Angliei din 1953.

Regina Elisabeta a mai avut o mare pasiune, echitația.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.