Liga 1

Dramatic! Nici gazonul nu ține cu Dică » Cum a fost egalată FCSB în prelungiri

+20 Foto
FCSB n-a câștigat nici cu FC Voluntari (1-1) și rămâne la retrogradare în SuperLiga. Ilfovenii au egalat la ultima fază, după un penalty comis involuntar de Radunovic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 septembrie 2022

FCSB n-a câștigat nici cu FC Voluntari (1-1) și rămâne la retrogradare în SuperLiga. Ilfovenii au egalat la ultima fază, după un penalty comis involuntar de Radunovic. VIDEO cu momentul, mai jos.

Așa cum era de așteptat, roș-albaștrii au dominat partida cu ilfovenii, și-au creat o mulțime de ocazii, numai Compagno a irosit 7! Vicecampioana a marcat până la urmă în minutul 72, prin Miculescu, dar n-a câștigat, Nemec egalând în minutul 90+6 din penalty.

VIDEO. Așa a pierdut FCSB două puncte cu FC Voluntari: Radunovic, penalty involuntar

>

FC Voluntari a atacat pe final și cu Armaș, fundaș central, în careul lui Târnovanu. De fapt, stoperul moldovean a primit de la Ricardinho și recentrat cu capul la Nemec

În timp ce se deplasa către „vârful” oaspeților, Radunovic a alunecat, a căzut peste piciorul slovacului, iar „centralul” Marcel Bîrsan a dictat lovitură de pedeapsă. Decizie corectă. Tot Nemec, introdus în minutul 65, a transformat pentru 1-1.

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Cele mai tari imagini din partida FCSB - FC Voluntari

Mai multe știri despre FCSB - FC Voluntari:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.