Liga 1

Ciobotariu, despre momentul crucial cu FCSB: „Am zis că nu se poate așa ceva! Colegii m-au calmat”

+20 Foto
FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLigă. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a vorbit despre penalty-ul obținut la ultima fază, din care Nemec a egalat.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 septembrie 2022

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLigă. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a vorbit despre penalty-ul obținut la ultima fază (VIDEO mai jos), din care Nemec a egalat.

„Am avut senzația că arbitrul nu dă penalty, deși eu am văzut de pe bancă, a fost penalty. Am văzut că arbitrul ezitat și am zis că nu se poate așa ceva! Mă gândeam că mai avem o șansă la VAR. Dar apoi mi-au spus colegii să stau calm, pentru că a dat penalty. La noi, e stabilit dinainte cine execută penalty-ul”, a declarat Ciobotariu la Prima Sport 1.

>

Liviu Ciobotariu, după FCSB - FC Voluntari 1-1: „Veneam după o serie lamentabilă!”

„În primul rând, sunt bucuros pentru rezultat, aveam nevoie de el. Veneam după o serie de meciuri și rezultate slabe. Am fost lamentabili în ultimele 6 partide, nici n-am tras pe poartă. 

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru modul în care au crezut în rezultat până la final. Nu e ușor să revii cu FCSB după ce primești gol. Am avut și șansă în acest joc. Dar, una peste alta, e un punct de moral, foarte important, aproape cât o victorie”, a mai spus Ciobotariu.

Mă bucur că mi-am ajutat echipa și că am obținut un rezultat pozitiv. L-am studiat pe Compagno, antrenorii de portari îmi arată punctele forte ale jucătorilor adverși. Probabil, așa am reușit să-l blochez. Ne-am dorit să scoatem un punct, ne-am dus peste ei și am obținut un rezultat meritat
Mihai Popa, portar Voluntari

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Cele mai tari imagini din partida FCSB - FC Voluntari 1-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.