Liga 1

Nicolae Dică, enervat de reporteri: „Ce jucători cu experiență? Când îi bag nu e bine, când nu îi bag... Să venim cu cei de la Liga 3?”

+20 Foto
FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLigă. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a fost nervos la final.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 12 September 2022

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLigă. Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul vicecampioanei, a fost nervos la final. 

Nicolae Dică a avut mai multe motive de nemulțumire. Vrea ca fotbaliștii lui să poată juca la aceeași intensitate din 3 în 3 zile și cere mai multă atenție la finalizare.

Nicolae Dică, după FCSB - FC Voluntari 1-1

„Chiar dacă nu am făcut o partidă foarte bună, meritam să câștigăm. Ne-am creat multe ocazii. Din păcate, nu reușim să marcăm din ele. E păcat! Adversarul are foarte puține și marchează dintr-un penalty în minutul 95. 

A fost o nebunie pe finalul jocului. L-am pierdut pe Edjouma, am pierdut și la talie. Am dus-o până când mai erau 30 de secunde. Cele 3 puncte erau importante pentru încrederea jucătorilor.

De ce ar trebui să fie un blocaj? În Europa ne-am calificat, am făcut meciuri bune. Nu trebuie să ne concentrăm doar pe Europa. Am pierdut multe puncte, suntem departe de play-off. Ne gândim la campionat! Trebuie să luăm puncte. În Europa ne-am îndeplinit obiectivul. Să nu mai punem presiune pe jucători!

Eu așa gândesc. Îmi doresc ca echipa mea să reușească să joace la 3-4 zile. Am fost și eu fotbalist și jucam! Aștept până joci, mă gândesc să văd ce jucători avem valizi”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport. 

Dică: „Vreau mai mult de la Tavi Popescu și Florinel Coman”

Florinel Coman și Octavian Popescu, primii 2 căpitani ai echipei, au fost înlocuiți în minutul 54. Dică a recunoscut că nu a fost mulțumit de prestațiile lor. În final, chiar s-a răstit la reporteri. 

„La Coman s-a văzut o oboseală după jocul din Anglia. Îmi doresc altceva de la ei. Vreau mai mult! Tavi e tânăr, de perspectivă. Are și căderi, dar important e să dea mai mult la antrenament și când intră pe teren”, a răbufnit Dică.

Întrebat despre o greșeală a lui Tamm din prima parte, Dică a mai avut o ieșire dură: „În afară de Dawa și Radunovic cine are mare experiență? Avem doar 2 jucători peste 30 de ani! Au greșit și ei, ce pot să fac. Când i-am schimbat, de ce i-am schimbat? Când am jucat cu ei, de ce am jucat cu ei! Îi aducem pe copiii ăia de la Liga 3 atunci!”, a răbufnit Dică.

VIDEO. Dramatic! Nici gazonul nu ține cu Dică » Cum a fost egalată FCSB în prelungiri:

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.