Liga 1

MM Stoica s-a enervat în direct: „Au intrat unii jucători cu FC Voluntari și s-a ales praful!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat ultima fază a meciului cu FC Voluntari (1-1), când roș-albaștrii au fost egalați din penalty (VIDEO mai jos).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 13 September 2022

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a analizat ultima fază a meciului cu FC Voluntari (1-1), când roș-albaștrii au fost egalați din penalty (VIDEO mai jos).

Este vina exclusiv a mijlocașilor, care, în loc să stea aproape de fundași, să creăm densitate, au plecat. Era mingea la Dulca atunci. Era minutul 95!”, a declarat MM la Orange Sport.

>

Mihai Stoica, manager FCSB: „Ieri, când au intrat unii, s-a ales praful!”

Ulterior, când a fost întrebat despre transferul lui Billel Omrani, mai exact dacă fostul jucător de la CFR Cluj va avea unde să joace, managerul FCSB a ridicat tonul, amintind de ce s-a întâmplat duminică seară, în confruntarea cu FC Voluntari. Cel mai probabil, MM a făcut referire la valoarea lotului condus de Nicolae Dică și implicit la fotbaliștii care au intrat de pe bancă împotriva ilfovenilor, Dulca, Radaslavescu, Oaidă și Miculescu.

„Omrani a fost feblețea lui Gigi de ani de zile, dacă a putut să-l ia acum, l-a luat, n-ai ce să faci. Dacă Omrani e în stare să-și dea restart carierei la 29 de ani, va fi o achiziție excepțională. Cu calitățile pe care le are poate să ne ajute, indiscutabil. 

Unde va juca? Păi, ieri ați văzut ce s-a întâmplat, au intrat unii și s-a ales praful! Trebuie să avem dubluri pe posturi! Acum, nu e bine că l-am luat pe Omrani, pentru că avem prea mulți? Trebuie să dăm socoteală?!”, a declarat MM Stoica.

Mihai Stoica a vorbit și despre câteva probleme punctuale ale roș-albaștrilor: „Ovidiu Popescu e o pierdere foarte mare pentru noi, lumea nu înțelege. Noi nu avem o variantă clară la postul de fundaș dreapta, avem mulți, dar despre niciunul nu poți să spui că e titular clar, cum era Ovidiu Popescu. Fundașii centrali abia s-au cunoscut, Radunovic e singurul fundaș stânga din lot...”.

  • Cum a arătat FCSB cu FC Voluntari: Târnovanu - Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru ('78 Oaidă), Edjouma, Oct. Popescu ('55 Radaslavescu) - Cordea ('89 M. Dulca), Compagno, Fl. Coman ('55 Miculescu)
  • Omrani poate evolua pe toate cele 3 poziții din atac, astfel că, în principiu, se va lupta pentru un loc de titular cu Andrei Cordea, Compagno, Florinel Coman și David Miculescu

Toate detaliile despre partida FCSB - Anderlecht:

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.