Liga Campionilor

Ironii marca „blanco” » Pozele postate de Vinicius și Benzema, imediat după fluierul final din Bayern - Barcelona: „Noapte bună!”

Vinicius Junior și Karim Benzema și-au ironizat rivalii // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 September 2022

Karim Benzema (34 de ani) și Vinicius Junior (22 de ani) și-au ironizat rivalii de la Barcelona imediat după eșecul acestora cu Bayern Munchen, scor 0-2 în grupa C a Ligii Campionilor.

Cele două echipe din La Liga care au evoluat în Ligă marți seara, Barcelona și Atletico Madrid, au fost învinse. Ambele au pierdut în Germania: catalanii au fost doborâți de Bayern Munchen, 0-2, Atletico de Bayer Leverkusen, tot 0-2.

Imediat după fluierul final al celor două partide (ambele începute la ora 22:00), Vinicius Junior și Karim Benzema, doi dintre cei mai importanți jucători de la Real Madrid, au reacționat pe contul de Instagram.

Vinicius și Karim Benzema le-au ironizat pe Barcelona și Atletico Madrid după seara de Champions League

Vinicius a postat o fotografie de la antrenamente în care râde copios alături de colegii Aurelien Tchouameni și Antonio Rudiger, în vreme ce Benzema a publicat o fotografie în care ține trofeul Champions League, alături de descrierea „Noapte bună”.

Înțepături evidente la adresa celor două cluburi rivale, care s-au chinuit în ultimii ani în cea mai importantă competiție intercluburi. Barcelona n-a mai câștigat-o din 2015, Atletico nu a mai ajuns în finală din 2016 și nu a câștigat niciodată Liga.

14 trofeeChampions League are Real Madrid în palmares, record al competiției

Real Madrid va juca în Ligă astăzi, de la ora 22:00, cu RB Leipzig pe Santiago Bernabeu. „Albii” au început grupa cu o victorie, 3-0 în deplasare cu Celtic.

Mai multe din Champions League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.