Liga 1

Ședință în noapte la clubul din Liga 1 » 6 puncte din trei meciuri sau antrenorul e OUT!

De la stânga la dreapta: sponsorul Viorel Tudose, președintele Jean Vlădoiu și tehnicianul Andrei Prepeliță

Articol de Remus Dinu  —  Wednesday, 14 September 2022

Ședință de urgență la Pitești, marți seara, din cauza ultimelor rezultate ale lui FC Argeș. Cu un singur punct strâns în ultimele trei runde, Andrei Prepeliță ar fi primit un ultimatum ferm din partea conducerii: trebuie să câșțige șase puncte din următoarele trei meciuri, altfel va fi înlocuit. Programul alb-violeților e infernal!

S-a terminat liniștea în Trivale! După un start de sezon în care FC Argeș a stat, mai mult sau mai puțin conjunctural, la adăpostul locurilor de play-off, atmosfera din club s-a deteriorat serios după seria negativă din ultimele săptămâni. 

Un punct și zero goluri macate din meciurile cu FC Botoșani (0-0), Hermannstadt (0-1) și Farul (0-3) au provocat o întâlnire nocturnă a celor mai importanți oameni din conducere.

„Greii” de la FC Argeș, ședință nocturnă la stadion

În lipsa primarului Gentea, plecat în concediu, la stadionulul „Nicolae Dobrin” și-au făcut apariția, la ceas de seară, Andrei Prepeliță, președintele Jean Vlădoiu, sponsorul principal Viorel Tudose, Daniel Stanciu, instalat vara acesta în funcția de director executiv, și Mihai Foamete, președintele Consiliului de Administrație.

GSP.ro a intrat în posesia unei fotografii de la finalul întâlnirii de aseară. Prepeliță și Jean Vlădoiu, alături de Viorel Tudose, au fost surprinși discutând în parcarea de lângă stadion. Afaceristul Tudose e cel care, primăvara trecută, a susținut tandemul Vlădoiu-Prepeliță în momentul în care edilul Cristian Gentea voia să-l dea afară pe tehnician.

De la stânga la dreapta: sponsorul Viorel Tudose, președintele Jean Vlădoiu și tehnicianul Andrei Prepeliță

Ultimatum pentru Prepeliță: șase puncte din trei dueluri „de foc”

Întâlnirea, petrecută în jurul orei 21:30, a avut drept principală temă de discuție situația lui Andrei Prepeliță, cel mai longeviv antrenor din Liga 1.

Din informațiile Gazetei, Prepe își mai poate salva postul doar dacă obține șase puncte din următoarele trei etape. Adversarele piteștenilor? CFR Cluj, FCSB și CS Universitatea Craiova, cele mai valoroase echipe din campionat și, pe hârtie, principalele candidate la titlu. 

Misiunea Argeșului se anunță a fi una infernală: luni, alb-violeții primesc vizita campioanei CFR, care traversează o revenire de formă. Urmează, apoi, dueluri succesive cu FCSB și Craiova, formații aflate în profundă criză de rezultate.

După 10 etape, FC Argeș se află pe locul 10 în Superligă, cu 13 puncte. La un moment dat, „vulturii violeți” se aflau în preajma podiumului, însă s-au prăbușit în clasament pe fondul ultimelor rezultate.

VIDEO Grigore Turda, despre criticile primite de la suporteri: „Nu îi înțeleg!”

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.