Campionate

A rămas fără 500.000 de euro în timp ce era pe teren în Bayern - Barcelona!

Thomas Muller, în roșu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 septembrie 2022

Bayern a tranșat în a doua repriză duelul cu Barcelona din grupele UCL, 2-0, după golurile marcate de Lucas Hernandez și Leroy Sane. Victoria i-a fost dedicată sărbătoritului Thomas Muller, însă jucătorul lui Bayern nu s-a putut bucura prea mult, deoarece hoții i-au spart casa!

Potrivit publicației Bild, hoții i-au spart casa lui Thomas Muller în timpul partidei cu FC Barcelona și ar fi sustras suma de 500.000 de mii de euro.

„Marți, mai multe persoane necunoscute au intrat într-o casă din localitatea Otterfing și au luat bani, bijuterii și alte obiecte în valoare de 500.000 de mii de euro”, a explicat poliția locală într-un comunicat.

Thomas Muller, jefuit în timpul meciului Bayern - Barcelona

De asemenea, sursele anchetei au explicat că doi hoți au fugit de la locul faptei atunci când poliția a intervenit, dar până în acest moment nu au descoperit vreun indiciu despre atacatori.

20 de milioane de euroeste salariul brut anual a lui Thomas Muller la Bayern Munchen

Tensiuni la Bayern Munchen

Presa germană a dezvăluit zilele trecute că în lotul celor de la Bayern Munchen există mai multe probleme. Leon Goretzka și alte nume importante din lotul lui Bayern ar fi realizat o serie de revolte în vestiarul lui Nagelsmann, pe motiv că nu mai joacă atât de mult.

Directorul executiv Oliver Kahn a confirmat problemele pentru Bild: „Așa este aproape întotdeauna la Bayern”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.