Liga Campionilor

Imagini revoltătoare la meciul lui Celtic din Liga Campionilor » Fanii scoțieni, mesaje oribile după decesul Reginei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 14 September 2022

Fanii scoțieni ai celor de la Celtic șocat pe toată lumea cu mesajele afișate la primul meci jucat de echipa lor după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Scoțienii au afișat bannere revoltătoare la meciul din Liga Campionilor împotriva lui Șahtior Donețk, scor 1-1.

Fanii scoțieni care au făcut deplasarea la Varșovia pentru a-și susține favoriții au ținut să batjocorească decesul Reginei din urmă cu o săptămână, prin mai multe mesaje afișate în tribună. 

După ce înaintea partidei nu s-a mai ținut un moment de regulegere în memoria Reginei Elisabeta a II-a, suporterii lui Celtic au afișat mesajul „F... the Crown” în momentul în care imnul Ligii Campionilor se auzea pe stadion. 

BT Sport, televiziunea care a transmis meciul, chiar și-a cerut scuze după ce a redat în direct imaginile stupefiante cu banner-ul scoțienilor. 

Fanii lui Celtic, mesaje ironice după decesul Reginei

De asemenea, un alt banner ironic la adresa Reginei a fost afișat de fani: „Ne pare rău pentru pierderea ta, Michael Fagan!”. 

Fagan este un cetățean britanic, bolnav de schizofrenie, cunoscut pentru faptul că în anul 1982 s-a cățărat peste gardul Palatului Buckingham și a ajuns în dormitorul Reginei, acolo unde a stat 10 minute de vorbă cu suverana. 

Aceasta credea că este doar un angajat beat de la Palat. Fagan a fost scos ulterior din dormitorul suveranei de un paznic. 

Rangers, la polul opus

Dacă fanii celor de la Celtic au ironizat decesul Reginei, suporterii rivalei Rangers au realizat o scenografie superbă în onoarea fostei regine a Marii Britanii. 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.