Liga 1

Ce pregătește Becali, după ce Mititelu i-a pus o clauză uriașă lui Bauza: „Aș încerca asta!”

Juan Bauza (26 de ani) a semnat nou contract cu FCU Craiova, valabil până în 2025, cu o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Gigi Becali laudă mutarea făcută de Adrian Mititelu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 septembrie 2022

Juan Bauza (26 de ani) a semnat nou contract cu FCU Craiova, valabil până în 2025, cu o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Gigi Becali laudă mutarea făcută de Adrian Mititelu, dar nu și-a luat complet gândul de la fotbalistul argentinian.

Juan Bauza, noua feblețe a lui Gigi Becali din SuperLigă, a devenit intangibil. Finanțatorul celor de la FCSB spune că ar fi procedat la fel ca Adrian Mititelu.

Gigi Becali, despre noua clauză a lui Juan Bauza 

„Adrian Mititelu s-a mișcat bine și foarte repede. Și eu aș fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îți protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am șanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică față de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuții, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt milioane pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. 

Că aș încerca să îi fac o întrebare de preț lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăștia pentru un jucător din Liga 1”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Juan Bauza a semnat prelungirea cu FCU Craiova: „Clauză de reziliere de 8 milioane de euro”

De teama că l-ar putea pierde pe Bauza, FCU Craiova a inclus în noul contract al sud-americanului o clauză de reziliere în valoare de 8 milioane de euro, o sumă colosală pentru nivelul Ligii 1.

Din primele informații obținute de GSP.ro, noul contract al lui Bauza prevede un salariu de 14.000 de euro, dublul sumei pe care Juan o primea până acum.

VIDEO Adrian Mititelu rupe tăcerea într-un interviu acordat lui Ioanițoaia: „Am fost executat, defăimat, umilit, batjocorit! Rotaru a vrut să mă omoare!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.