Conference League

Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac

FCSB ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în minutul 29 al meciului FCSB - Anderlecht, din runda secundă a grupei B din Conference League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 September 2022

FCSB ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri în minutul 29 al meciului FCSB - Anderlecht, din runda secundă a grupei B din Conference League. Scorul era 0-0 în acel moment. Și belgienii ar fi trebuit să beneficieze de un penalty în minutul 84. 

FCSB a început curajos disputa cu Anderlecht de pe Arena Națională. În minutul 29, „centralul” austriac Sebastian Gishamer nu a văzut un penalty evident la duelul dintre Joyskim Dawa și portarul advers 

FCSB, penalty clar în meciul cu Anderlecht

Dawa a sărit bine la o centrare venită din flancul drept, de la Valentin Crețu. A câștigat regulamentar duelul cu goalkeeperul Van Crombrugge și a încercat să reia spre poartă, moment în care a fost tras. 

Portarul belgienilor l-a apucat cu ambele mâini, una la nivelul pieptului, iar cealaltă chiar de cap. Surprinzător, arbitrul austriac Sebastian Gishamer a făcut semn că jocul poate continua.

+8 Foto
FCSB - Anderlecht, grupe Conference League // foto: Raed Krishan, GSP

Fotbaliștii celor de la FCSB au protestat vehement, au alergat după „central”, dar în zadar. Sistemul VAR nu funcționează în Conference League. Darius Olaru a văzut cartonașul galben pentru proteste. 

Și Anderlecht a avut penalty!

În minutul 84, și Anderlecht ar fi trebuit să beneficieze de un penalty. Nou-intratul Sebastiano Esposito a driblat tot ce i-a ieșit în cale în careul bucureștean și a fost doborât de Valentin Crețu. 

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.