Conference League

Efectul deciziei lui Gigi Becali » Stadionul nu s-a umplut la FCSB - Anderlecht, spre surprinderea belgienilor: „Ne așteptam la un infern”

+30 Foto
FCSB - Anderlecht // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday, 15 September 2022

Doar 29.780 de oameni au asistat din tribune la FCSB - Anderlecht, ca urmare a prețurilor exorbitante stabilite de clubul gazdă pentru bilete.

Fanii vicecampioanei așteptau de cinci ani un nou meci în grupele unei competiții europene. Fără prea mari șanse să ajungă în Champions sau Europa League, au fost nevoiți să se mulțumească doar cu Conference. Sorții le-au scos în cale doi adversari cu nume în Europa: West Ham și Anderlecht, iar rețeta unui spectacol era deja garantată. 

„Nici nu vreau să mă gândesc la primul meci pe Arena Națională în grupe, batem recordul, va fi sold-out! Vrem să arătăm ce înseamnă Steaua în România, că suntem continuatoarea”, anunța mândru Mihai Stoica. 

Gigi Becali a împiedicat un sold-out la FCSB - Anderlecht! 

Doar că pe Becali nu l-a interesat de fani sau de mesajele transmise de angajatul său și a pus prețuri imense, ca pentru meciuri cu Barcelona, Bayern sau Inter. Moment în care totul s-a dus pe apa sâmbetei, iar fanii l-au criticat pentru lăcomia sa. 

În această seară, pe Arena Națională sunt sub 30.000 de fani. Situație care i-a surprins și pe jurnaliștii belgieni: „Ne așteptam la un infern la București! Am văzut imagini de la meciurile din preliminarii și eram absolut șocați de publicul de aici. Apoi am înțeles că Becali a mărit enorm prețurile pentru posibilitățile românilor. De neînțeles!”

Spectacol a fost doar în peluză, unde ultrașii au cântat fără încetare pentru echipa favorită. Situația a fost diametral opusă în restul stadionului, publicul preferând să vadă „ca la teatru” duelul cu Anderlecht.

Cât costă biletele la meciurile de Conference League de la București

  • VIP 1 - 750 de lei
  • VIP 2 - 500 de lei
  • VIP 3 - 300 de lei
  • TRIBUNA 2 Inelul 1 - 200 de lei
  • TRIBUNA 1 și 2 Inelele 2 și 3 - 100 de lei
  • PELUZE - 50 de lei

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.