Conference League

Andrea Compagno: „Mă simt foarte bine la FCSB, este cea mai bună echipă din România. Vor veni și punctele”

+30 Foto
Andrea Compagno, FCSB // foto: captură Pro Arena

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 September 2022

Atacantul Andrea Compagno (26 de ani) s-a prezentat la flash-interviuri după meciul dintre FCSB și Anderlecht, scor 0-0, din grupele Conference League. 

Rezervă în această seară, Compagno a fost introdus pe teren la pauză în locul lui Bogdan Rusu. Atacantul cumpărat cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova nu a reușit să înscrie sau să aibă vreo șansă importantă de gol, dar rămâne încrezător că echipa este pe drumul cel bun.

VIDEO Concluziile lui Andrea Compagno după FCSB - Anderlecht 

>

„Am făcut un meci bun împotriva celei mai bune echipe din Belgia. Am avut cea mai mare ocazie. Am jucat bine, nu am obținut ce meritam, dar sunt sigur că dacă muncim tot așa vor veni și punctele. A fost un meci echilibrat, în cupele europene este important să nu pierzi, iar asta am făcut astăzi.

Cred că echipa crește, asta este important. Sunt sigur că în curând vor veni și punctele.

E diferență mare față de West Ham, dar cred că astăzi am demonstrat că ne putem lupta pentru calificare, locul 2. Nu avem timp să ne gândim prea departe, urmează meciul cu Craiova și trebuie să ne concentrăm la el”, a punctat Compagno.

Andrea Compagno: „Mă simt foarte bine la FCSB”

Referitor la decizia de a fi lăsat pe bancă la început de meci, italianul a spus: 

„Antrenorul ia deciziile, dacă jucăm 5, 10 sau 90 de minute trebuie să dăm totul. Importantă este echipa. Nu poți juca fiecare meci cu echipa la fel. Nu e problemă cine intră, importantă e echipa, iar astăzi am făcut un meci bun”. 

Întrebat cum se simte la FCSB, Compagno a oferit următorul răspuns: „Bine, foarte bine. Este cea mai bună echipă din România, toată lumea știe asta și în Italia. Este o onoare mare pentru mine. Sunt sigur că la final vom lupta pentru titlu, asta este cel mai important pentru noi”. 

Mi-au zis înainte de meci povestea lui Neșu, este o persoană mare, cu inimă mare. Pentru mine a fost o onoare să-l cunosc.

- Andrea Compagno, FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.