Conference League

Octavian Popescu, făcut praf după un nou meci slab la FCSB: „E la pământ psihic! Face totul pe dos”

+30 Foto
Octavian Popescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2022

FCSB și Anderlecht au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Conference League. Gabi Balint a „taxat” dur evoluția lui Octavian Popescu (19 ani).

„Căpitan” în meciul de pe Arena Națională, Tai Popescu a făcut un nou joc modest pentru FCSB. „Decarul” roș-albaștrilor nu a impresionat, iar Gabi Balint l-a criticat dur. 

„Octavian Popescu face mereu exact ce nu trebuie să facă. El e la pământ psihic. Și eu am avut momente când îmi pierdeam încredere. Trebuie să facă un meci bun, dar îl așteptăm. 

El a debutat foarte bine și a arătat câteva lucruri. Te uiți la calitățile pe care le are, dar acum, de o perioadă bună, face totul pe dos”, a declarat Gabi Balint la emisiunea Digi Sport Special”.

Contrazis de Emil Săndoi

Față de Gabi Balint, Emil Săndoi, selecționerul reprezentativei U21, l-a lăudat pe Octavian Popescu entru evoluția sa. 

„Mi-a plăcut, implicat mai mult decât de obicei. E adevărat, i s-a făcut o anumită publicitate, a avut evoluții nemaipomenite într-o anumită perioadă. Este totuși un jucător tânăr, fără o experiență deosebită. Experiența din ultima perioadă a căpătat-o la FCSB. Jucătorii tineri au fluctuații. 

Nu trebuie să punem pe umerii lui presiune să fie numărul 1 în fiecare joc. Mie azi mi-a plăcut atitudinea lui, a fost implicat în joc. Nu vreau să fiu judecat greșit, fiind antrenor la U21 acum. Azi mi s-a părut evoluța lui peste cea din meciul cu Voluntari”, a declarat Săndoi la GSP Live.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.