Conference League

Tavi Popescu și alți doi preferați de-ai lui Gigi Becali, prestații de nota 4 în remiza FCSB - Anderlecht 0-0 » Cine a fost remarcatul-surpriză

+30 Foto
FCSB - Anderlecht 0-0 / foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 September 2022

FCSB - Anderlecht 0-0. Roș-albaștrii au început meciul cu Anderlecht, din Conference League, cu mai multe rezerve şi nu au reuşit să obţină prima victorie în grupe, deşi Andrei Cordea a ratat ocazie uriașă în repriza a doua.

FCSB putea obține mai mult decât o remiză, joi seara, cu Anderlecht, însă lipsa de eficacitate a oamenilor din ofensivă a „înghețat” tabela în dreptul lui zero. 

Tavi Popescu și alți doi preferați de-ai lui Gigi Becali, prestații de nota 4 în remiza lui FCSB cu Anderlecht din Conference League

Atacanții vicecampioanei au dezamăgit crunt în duelul cu formația din Bruxelles. Titularizat în mod surprinzător, Bogdan Rusu a continuat seria evoluțiilor modeste în tricoul FCSB: a fost schimbat la pauză cu Compagno și s-a ales cu nota 4 în caseta tehnică din GSP.

La capitolul dezamăgirilor apar, însă, și trei dintre fotbaliștii în care suporterii își puneau toate speranțele. Tavi Popescu, din nou cu o evoluție ștearsă, David Miculescu și Andrei Cordea au fost mult sub media echipei, toți primind nota 4.

Gafeur până acum, Dawa a fost liderul defensivei

Dawa, Edjouma și Radunovic, trei dintre fotbaliștii defensivi ai lui Dică, au fost remarcații din tabăra lui Dică, cei trei primind nota 7. Dawa a fost mult mai sigur joi seara decât în meciurile precedente, ba chiar a fost în mijlocul fazei la care FCSB trebuia să primească penalty.

4a fost nota încasată de Sebastian Gishamer, „centralul” austriac care le-a refuzat câte un penalty ambelor echipe

Toate notele din FCSB - Anderlecht 0-0

A fost un meci foarte dificil. Adversarul a fost unul foarte bun. Am încercat să-i anihilăm, am reușit acest lucru, dar am avut și noi șansele noastre. Păcat că nu am putut profita. Ne vom juca șansele în această grupă, vom da maximul la fiecare meci. Azi ne-a lipsit doar șansa, puteam obține victoria.

- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Clasamentul în grupa B de Conference League după FCSB - Anderlecht

sursă foto: Flashscore

FOTO / Imagini spectaculoase din partida FCSB - Anderlecht 0-0

+30 Foto
FCSB - Anderlecht, grupe Conference League // foto: Raed Krishan, GSP

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.