Conference League

„L-ai terminat dacă îl joci așa” » Basarab Panduru, despre jucătorul pe care Gigi Becali a plătit o avere: „Nu știe fotbal, dar altceva apreciez la el”

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 September 2022

Basarab Panduru trasează câteva concluzii după primele patru partide jucate de Andrea Compagno (26 de ani) în tricoul lui FCSB. Analistul TV a prezentat calitățile și defectele pe care le-a remarcat la vârful adus de la FCU Craiova.

Compagno a început partida cu Anderlecht, încheiată 0-0, din postura de rezervă. Panduru consideră că decizia lui Dică a fost una corectă și că italianul nu poate susține ritmul partidelor disputate la interval de trei zile

Basarab Panduru îl caracterizează pe Andrea Compagno: „Nu știe mult fotbal, dar îmi place seriozitatea lui”

Dacă îl joci cinci-şase meciuri joi-duminică, l-ai terminat, probabil. Eu apreciez la el, şi am spus asta tot timpul, seriozitatea. Mi se pare un tip foarte serios.

Nu ştie mult fotbal, are ocazii, pentru că are nişte demarcări peste ce văd în campionatul nostru, ştie exact unde să se ducă, știe să ia faţa, se face că pleacă, rămâne în spatele fundaşului, adică face lucrurile acestea perfect”.

Fostul fotbalist spune că apreciază cel mai mult seriozitatea italianului:

Totuși, pentru jocul combinativ al FCSB-ului nu ştiu dacă se potriveşte, pentru că nu poţi să dai şi să primeşti, să faci ceva. Dar pentru seriozitatea lui, mă face să mă uit la el şi să-i dau credit”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

5a fost nota primită de Compagno pentru evoluția din remiza roș-albaștrilor cu Anderlecht

FCSB i-a scris numele greșit lui Compagno

Italianul Andrea Compagno a bifat doar 45 de minute în confruntarea din Conference League cu Anderlecht, 0-0, Nicolae Dică preferându-l în garnitura de start pe Bogdan Rusu.

Fanii vicecampioanei au fost vigilenți și au remarcat un detaliu nostim în ceea ce-l privește pe atacantul de 26 de ani: numele său era scris greșit pe echipamentul folosit de roș-albaștri în Conference League. Astfel, în loc de Compagno, pe tricoul fotbalistului din „Cizmă” apărea imprimat „Campagno”, motiv de glume pe rețelele de socializare.

Andrea Compagno, după FCSB - Anderlecht 0-0: „Puteam câștiga, noi am avut cea mai mare ocazie”

>

Citește și alte știri despre FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.