Europa League

Gestul lui Ronaldo după Sheriff Tiraspol - Manchester United » Ce a făcut când un voluntar a venit să se pozeze cu el după meci

+25 Foto
foto: Ștefan Constantin

Articol de Ştefan Constantin (foto), Răzvan Luțac  —  vineri, 16 septembrie 2022

Cristiano Ronaldo și-a salutat fanii din Chișinău, însă un tânăr s-a apropiat și l-a atins pe umăr. Reacția portughezului a fost surprinsă de trimișii GSP în Republica Moldova. Sheriff Tiraspol a pierdut, 0-2, în fața lui Manchester United.

La sfârșitul partidei de la Chișinău, Cristiano Ronaldo a venit agale de pe banca de rezerve, unde a ajuns după ce-a fost schimbat de antrenorul Erik ten Hag.

În timp ce saluta lumea de la tribuna a doua, un tânăr voluntar, îmbrăcat în vestă verde, l-a atins pe umărul stâng pentru a face un selfie.

La partidă au fost sute de voluntari, aceștia ocupând locuri de jur împrejurul terenului.

Deși portughezul a părut surprins de gest, el le-a indicat celor de la pază să îl lase în pace pe băiat. Însă nu a făcut poză cu el, parcă explicându-i că nu ar fi un gest OK față de miile de oameni care ar fi vrut o fotografie cu el.

Reporterii GSP prezenți la partidă au surprins imagini cu momentul de la sfârșitul partidei.

VIDEO Gestul lui Ronaldo după Sheriff Tiraspol - Manchester United » Ce a făcut când un voluntar a venit să se pozeze cu el după meci

>

Voluntarul care a reușit să ajungă lângă Ronaldo a postat un video pe Tik Tok cu momentul. Din filmare, pare că îi cere tricoul portughezului.

@thekarayal #chisinau #thekarayal #sheriff #manchesterunited #cristianoronaldo #moldova

Cristiano Ronaldo a împărțit autografe înainte și după meciul jucat de Manchester United cu Sheriff Tiraspol

Cristiano Ronaldo a fost așteptat de fani de toate vârstele în Republica Moldova. Așa cum se întâmplă oriunde joacă, portughezul a dat autografe și s-a pozat cu cei care-l admiră.  Un copil a reușit să dribleze forțele de ordine și a ajuns lângă Cristiano. Impresionat de lacrimile băiatului, emoționat că-și întâlnește idolul, Ronaldo l-a îmbrățișat, a cerut un pix pentru a-i da un autograf, apoi l-a condus, luându-l de mânuță, la părinții lui.

@mutasimamen #cristianoronaldo #chisinaumoldova

Târziu, după victoria în fața lui Sheriff Tiraspol, Ronaldo s-a oprit înainte să urce în autocar și a dat din nou autografe celor care-l așteptau.

@teo_50 #ronaldo #zimbru#UEL

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.