Liga 1

Probleme la Universitatea Craiova » Mirel Rădoi, în mare încurcătură înaintea derby-ului cu FCSB!

Mirel Rădoi se confruntă cu numeroase dileme înaintea derby-ului cu FCSB / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de Aurelian Botezatu  —  Friday, 16 September 2022

Fără Andrei Ivan și Koljic, accidentați, Mirel Rădoi n-are soluții viabile nici printre nou-veniți. Silva e incert, Mitrea gafează, Hanca mai are nevoie de timp, iar restul transferurilor reușite de Universitatea Craiova par „de umplutură”. 

Duminică vine pe „Oblemenco” FCSB. Flămândă de puncte, după numeroase rateuri în campionat, dar și obosită, în condițiile în care joacă de-o bună bucată de vreme la fiecare trei-patru zile. 

În condițiile date, ar fi de așteptat ca oltenii să profite. Însă și ei au problemele lor. De formă, dar și de personal

Nici achizițiile nu-i dau speranțe lui Mirel Rădoi

Andrei Ivan, ruptură musculară, și Elvir Koljic, operat la un tendon, ies definitiv din calcule. Asupra lui Ștefan Baiaram, aproape refăcut după o leziune musculară, planează un mare semn de întrebare.

Iar cei cu experiență și nume de pe bancă, Ionuț Vână, Dan Nistor și Mihai Căpățână, încercați de Mirel Rădoi în Gruia, contra CFR-ului (0-2), au dezamăgit din nou. 

Nici achizițiile verii nu-i dau lui Rădoi motive de entuziasm. De departe cel mai bun transfer estival, fundașul Raul Silva vine după o ruptură musculară și n-a mai jucat din 14 august. Ca și în cazul lui Baiaram, o decizie în privința prezenței brazilianului în lotul pentru FCSB se va lua astăzi.

Cum au performat nou-veniții de la Universitatea Craiova

Transferuri „de umplutură” la Universitatea Craiova?

Bogdan Mitrea, fost căpitan al lui Sepsi, va fi titular cu FCSB. Însă doar pentru că antrenorul preferă un sistem cu 3 fundași centrali.

Deși e primul în ierarhia indicelui InStat a nou-sosiților în Bănie, Mitrea a greșit grav contra lui FC Hermannstadt (0-1), oferindu-le sibienilor o minge de 3 puncte. A comis-o inclusiv cu CFR, însă clujenii n-au profitat. 

Restul? Cu excepția lui Sergiu Hanca, mai aproape puțin de forma avută în Polonia, la Cracovia, umplutură! 

„Pescuit”, practic, din stradă, întrucât n-avea echipă și oricum nu mai jucase la nivel înalt de multă vreme, elvețiano-croatul Ivan Martic nu este nici acum o soluție viabilă pe flancul drept. La fel, în atac, Rivaldinho, care n-a arătat absolut nimic atunci când i s-a oferit șansa s-o facă. 

Giedrius Arlauskis, la rându-i, se antrenează sârguincios de când a semnat. Însă este neclar, deocamdată, când îl va titulariza Rădoi între buturi. 

Arlauskis încă nu a debutat pentru juveți / FOTO: Facebook@ Universitatea Craiova

Surpriza Eduard Florescu?

Surpriza ar putea fi mijlocașul ofensiv Eduard Florescu. Ultimul sosit și-a făcut bine treaba la FC Botoșani, iar în această situație de criză, ar putea intra în calcule chiar pentru primul unsprezece.

Cum ar putea arăta Universitatea Craiova cu FCSB (sistem 3-4-3): Lazar - Papp, V. Găman, Mitrea - Hanca, Al. Crețu, Ed. Florescu, Bancu - Roguljici, Markovici, Câmpanu

VIDEO Valerică Găman, autorul unui autogol incredibil etapa trecută, în eșecul cu CFR Cluj din Superligă

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.