Conference League

Gigi Becali, 5 concluzii după remiza cu Anderlecht » Câți bani a făcut din bilete, cine e jucătorul care l-a „încântat” și ce-l îngrijorează

Gigi Becali / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2022

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a prezentat, după meciului cu Anderlecht, din Conference League, concluziile în urma remizei cu formația belgiană, 0-0. Roș-albaștrii sunt pe locul 3 în grupa din Conference League, dar latifundiarul a prins curaj. 

Patronul vicecampioani dezvăluie câți bani a încasat clubul din vânzarea de bilete, vorbește la superlativ despre Malcom Edjouma și explică de ce e optimist în urma punctului obținut contra lui Anderlecht.

Gigi Becali, 5 concluzii după FCSB - Anderlecht

...despre nivelul echipei sale: „Vă spuneam că vreau să văd dacă mai am curaj să investesc în fotbal. Am fost descurajat de ce am văzut în Anglia, cu West Ham. Acum, pot să vă spun că am curaj. De ce? Pentru că am văzut o echipă, Anderlecht, pe care noi trebuia s-o batem. Ei aveau o anumită circulație a mingii, dar nimic periculos. Ne putem compara, ba chiar cei de la Anderlecht sunt mai slabi decât noi”.

...despre remarcații săi: „Mi-a plăcut foarte mult și mă bucur că și-a revenit Olaru. Edjouma m-a încântat! Știam că are calitate, dar m-a încântat aseară. Cordea n-a avut timp să facă prea multe, mi-a plăcut și Pantea. Mie mi-a plăcut și Compagno. Ce să facă? Nu joci cu Mioveniul sau cu Târgoviștea, nu poți să faci ce vrei acolo”.

...despre rețeta financiară și biletele considerate prea scumpe: „Am obținut vreo 600.000 de euro din bilete. De ce să regret? Pentru ce? Și dacă puneam mai ieftin, tot atâția veneau. Vrei să vezi un meci? Dai 30 de euro, nu e mare lucru! În fotbal, trebuie să scoți bani, iar eu vreau să fac echipă. A început să fie ca înainte, mă oprește lumea pe stradă: «Hai, nea Gigi, hai să facem treabă».

...despre arbitraj: „Așa ceva nu se face! Îl ia de gât pe Dawa, îl trage de tricou, e exact ca la lupte. Îl ia de gât, de cap, de tricou. A fost penalty clar, dar pe mine mă încurajează faptul că noi suntem mai buni decât Anderlecht. O să vedeți că îi vom învinge acasă la ei”, a spus Becali, la Pro Arena. 

...formula de start surprinzătoare: „Sunt îngrijorat pentru situația din campionat, altfel nu odihneam atâția jucători. Acum, sunt prea multe echipe acolo sus. Am ajuns să mă uit să văd pe cine scoatem afară din play-off...pe Hermannstadt, pe Petrolul sau pe Craiova? Pe Rapid și pe Farul nu mai pot să le scot de acolo, sunt deja în play-off. CFR va fi acolo, Craiova lui Rotaru cred că va fi. Să nu se super Mititelu, dar așa cred”.

Era prea târziu. M-am pregătit să merg, apoi am stat și m-am gândit că ajung la 01:00 acasă. Dimineața n-aș mai fi putut merge la Biserică. E o vârstă la care nu mai ai chef. Nu mai am chef de «hai, nea Gigi, urcă-te pe mașină!» La bătrânețe nu mai e așa.

- Gigi Becali, la Pro Arena, explicând de ce nu a mai venit la stadion

VIDEO Discurs dur al „Părintelui” Ioan Sdrobiș, după ce le-a văzut pe FCSB și CFR în Conference: „Suntem în Europa amărâților!”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.