Liga 1

Gigi Becali dezvăluie cine i-a recomandat ultimul transfer: „Mi-a spus că e tipul lui Oaidă, dar mai bun”

Gigi Becali / foto: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2022

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a confirmat, vineri dimineață, că roș-albaștrii au ajuns la o înțelegere cu mijlocașul Boban Nikolov (28 de ani). Mutarea a fost anunțată în exclusivitate joi, de GSP.RO.

Finanțatorul vicecampioanei spune că Florin Tănase, fostul coleg al lui Nikolov de la Viitorul Constanța, a fost cel de la care a luat referințe despre fotbalistul nord-macedonean. Fostul decar de la FCSB, ajuns între timp la Al Jazira l-a catalogat pe noul transfer al lui Becali drept un „Oaidă mai bun”.

Gigi Becali a primit referințe de la Florin Tănase despre Boban Nikolov: „De tipul lui Oaidă, dar mai bun”

„L-am luat pe Nikolov. Când am bani, fac! Dar să vină banii de acolo (n.r. - din Conference League)! Caut un mijlocaș care să dirijeze orchestra. 

Văd că Edjouma a început să se încadreze în ceea ce vreau, alături de Olaru. Dar vreau unul mai plimbăreț, care să fie pe tot terenul, genul lui Bauza. 

L-am întrebat pe Tănase despre Nikolov, iar el mi-a spus că e un jucător de tipul lui Oaidă, dar puțin mai bun. El recuperează și pasează, dar, cel mai important, nu pierde mingea”, a spus Becali, la Pro Arena. 

Mijlocașul central nord-macedonean măsoară 1,82 metri și este obișnuit cu fotbalul românesc după 3 ani (2012-2015) în care a jucat la prima echipă a celor de la Viitorul, actuala Farul Constanța.

Are contract pe un an. Așa face Becali de acum încolo. Vrei la FCSB? Fac contract pe un an, că e regulamentar, apoi îți prelungesc dacă mai vreau. Te iau să te țin trei ani? La FCSB joci doar dacă știi să șlefuiești «șaiba».

- Gigi Becali, despre Boban Nikolov

FCSB l-a transferat pe Boban Nikolov

Mijlocașul nord-macedonean Boban Nikolov a semnat cu FCSB pentru un sezon, până în vara lui 2023.

Fotbalistul format la Academia „Gheorghe Hagi” între 2010 și 2012 era liber de contract din iulie, când s-a despărțit de Sheriff Tiraspol.

Boban Nikolov, în stânga

Internațional cu 42 de meciuri și 3 goluri pentru selecționata de seniori a Macedoniei de Nord, Nikolov a jucat sezonul trecut pentru Sheriff în 5 meciuri din grupele Champions League, inclusiv un minut în victoria cu Real Madrid de pe Santiago Bernabeu!

700.000 de euroeste cota de piață a lui Nikolov pe Transfermarkt.com

VIDEO Andrei Cordea, după FCSB - Anderlecht 0-0: „Nu este un rezultat rău. Păcat că nu avem VAR în Conference League”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.