Stranieri

Al doilea triumf pentru Marius Șumudică în Arabia Saudită » Un fost adversar al naționalei, aproape să-l încurce

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 September 2022

Marius Șumudică (51 de ani) a obținut al doilea succes la cârma formației Al Raed într-un meci câștigat la limită în fața lui Al Ettifaq, 2-1. Pentru Al Raed, au marcat Karim el Berkaoui și Mohamed Fouzair.

Al Raed i-a avut în teren pe Alexandru Mitriță, Damian Djokovic și Silviu Lung, doar ultimii doi rămânând pe teren până la final.

Un fost adversar al naționalei aproape să-l încurce pe Marius Șumudică

Marius Șumudică a avut probleme în prima repriză cu Al Ettifaq, după ce a primit gol în minutul 40 de la o cunoștință mai veche a naționalei Robert Quiason. Suedezul l-a învins pe Silviu Lung cu un șut printre picioare de la 7 metri.

Robert Quaison a mai marcat împotriva naționalei României în preliminariile pentru Euro 2020 în tricoul naționalei Suediei, într-un meci câștigat de nordici 2-1 la Stockholm.

Mitriță a bifat al 4-lea meci la Al Raed, echipă pentru care a înscris un gol cu Al Wehda, în a doua etapă, și a oferit un assist în partida cu Abha Club.

Cu acest succes, Al Raed a urcat pe locul 8 în clasament cu 6 puncte, iar următorul meci va fi pe 1 octombrie cu Al-Adalah.

VIDEO EXCLUSIV Florin Lovin și momentul în care nu-l poate ierta pe Marius Șumudică: „Cel mai umilitor lucru e ca antrenorul să te scoată înainte de pauză. N-ai voie să faci așa ceva!”

>

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.