Liga 1

Rădoi, jocuri psihologice cu Dică » A numit echipa pe care fostul lui „secund” o va folosi în derby: „Știm primul «11»!”

Mirel Rădoi (41 de ani) a prefațat derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, din etapa cu numărul 11 a Ligii 1.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2022

Mirel Rădoi (41 de ani) a prefațat derby-ul dintre CS Universitatea Craiova și FCSB, din etapa cu numărul 11 a Ligii 1. 

  • CS Universitatea Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi 1, Prima 1 și OrangeSport 1.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB va fi și un duel al antrenorilor Mirel Rădoi și Nicolae Dică. Cei doi au împărțit același vestiar ca fotbaliști, apoi au colaborat pe banca primei reprezentative a României. 

Mirel Rădoi, înainte de CS Universitatea Craiova - FCSB

„Nu este ciudat, fiecare reprezintă o echipă, un număr mare de suporteri. E clar că ne știm amândoi ideile, gândurile. Cum noi am pregătit câteva lucruri, sigur și ei au pregătit. 

Cred că în mare parte știm primul «11» al celor de la FCSB. Mă pot încumeta să spun că în poartă va fi Târnovanu, în linia de 4 vor fi Boboc, Tamm, Dawa, Radunovic, cred că Răzvan Oaidă va fi mijlocașul central defensiv. Interi vor fi Olaru și Octavian Popescu, apoi în față Coman, Cordea și Compagno. 

Mari surprize nu pot să apară. Și ei au informații despre noi. Să vedem cum vom evolua. Nu e o mare problemă oboseala lor, 5 dintre jucătorii amintiți nu au jucat joi”, a spus Mirel Rădoi, într-o conferință de presă. 

Cei de la FCSB tem de locul din campionat și de numărul scăzut de puncte, cred că asta e problema lor. E clar că și-au regândit strategia față de acest joc și de campionat. Publicul e important, dar și o presiune în plus. E un public pretențios aici.

- Mirel Rădoi, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO Emil Săndoi, încântat după FCSB - Anderlecht 0-0: „Mi-a plăcut foarte mult jocul!”

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.