Conference League

Belgienii, supărați după egalul cu FCSB: „Jucătorii sunt dezamăgiți! Puteam câștiga acest meci”

Felice Mazzu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 septembrie 2022

FCSB și Anderlecht au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Conference League. Felice Mazzu, antrenorul belgienilor și vedeta Jan Vertonghen au analizat rezultatul final al partidei.

Mazzu consideră că echipa sa putea pleca cu cele 3 puncte de pe Arena Națională, dacă jucătorii săi erau mai atenți la ocaziile pe care le-au avut. 

„Au avut cei de la Steaua (n.r. - FCSB) câteva ocazii, dar puteam să câștigăm acest meci. Jucătorii sunt dezamăgiți. Dar după eșecul din campionat, împotriva lui Westerlo, am luat un punct. Face parte din procesul de vindecare. Am avut ocazii, iar mingea a fost la noi. Cu toate acestea, regret ultima noastră pasă. 

Nu este o lipsă de calitate, ci mai degrabă de încredere. Vreau să rămân pozitiv, pentru că nu renunțăm, în ciuda contextului dificil. Nu a fost perfect, dar iau partea pozitivă. Am avut o organizare bună, iar cu asta avem o bază bună pentru a ne reconstrui, înainte de a ne reveni complet”, a declarat Felice Mazuu potrivit lesoir.be.

Jan Vertonghen: „Am avut o echipă mai bună”

Și experimentatul fundaș central a vorbit după meci, declarându-se nemulțumit de rezultat. 

„În general, când nu pierzi în Europa este pentru că ți-ai făcut treaba destul de bine. Dar nu sunt complet mulțumit, pentru că simt că am avut o echipă mai bună. Jocul nostru nu a fost cel mai strălucit, dar am avut șanse să câștigăm. Ne-au lipsit îndrăzneala și încrederea. Ne-am întors prea sistematic în spate, în loc să căutăm soluția în față”, a spus Vertonghen.

Citește și alte știri despre FCSB - Anderlecht: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.