Liga 2

Meciul celor de la CSA Steaua cu Unirea Constanța a fost ANULAT! Anunțul FRF

Meciul celor de la CSA Steaua cu Unirea Constanța a fost anulat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 September 2022

FRF a anunțat că meciul CSA Steaua - Unirea Constanța din etapa #7 din Liga 2, a fost anulat. Decizia vine la câteva ore după ce Comisia de Disciplină a suspendat terenul din Ghencea pentru 4 meciuri, urmare a incidentelor de la Dinamo - Steaua. 

Programată inițial sâmbătă, 17 septembrie de la 12:00, partida a fost anulată de către cei de la FRF, care nu au menționat încă dacă meciul se va disputa la o dată ulterioară.

Din informațiile Gazetei, motivul „anulării” meciului, exprimare care apare pe site-ul Federației, ar fi că steliștii au terenul suspendat și nu au găsit unde să joace atât de repede, decizia FRF fiind dată cu mai puțin de 24 de ore până la partidă.

CSA Steaua - Unirea Constanța a fost anulat, anunță FRF!

Conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, frfotbal.ro, partida dintre Steaua București și Unirea Constanța a fost anulată! Fanii care au achiziționat bilete pentru acest meci, le vor putea folosi la primul joc disputat pe teren propriu.

- Comunicat CSA Steaua

Și pe site-ul frf-cca.ro, unde sunt publicate delegările Comisiei Centrale a Arbitrilor, a apărut scris că meciul nu se mai joacă, deși brigada pentru această confruntare era deja stabilită.

CSA Steaua, sancționată dur azi de FRF

În cursul zilei de azi, „militarii” au fost sancționați foarte dur de FRF după incidentele de la derby-ul cu Dinamo. Roș-albaștrii au fost penalizați cu 83.750 lei după ce ultrașii au făcut ravagii în meciul de pe Arena Națională. 

Formația lui Daniel Oprița a fost și penalizată cu 4 meciuri în care nu va putea evolua în Ghencea, la partidele considerate pe teren propriu. 

Citește alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.